Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Érdeklődnél olyan ember...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdeklődnél olyan ember felől,aki randi közben azt mondaná,hogy aznap lesz még egy randija egy másik emberrel is?

Figyelt kérdés

Tehát randiznál valakivel,ez lenne az első randitok,és azt mondaná hogy aznap még fog egy másik emberrel is randizni.

Te terveznél tovább ilyen emberrel aki nem is leplezi hogy mással is fog randizni aznap?

2021. júl. 11. 16:49
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
0%

#9-10

Ez valóban illetlen és tiszteletlen! De ha valaki a legelején őszintén beszél erről, hogy bár nem így tervezte, de így alakult akkor az még lehet korrekt! Egy nővel sosem fordulhat elő, hogy több férfivel levelez/randizik egyszerre? Az teljesen normális? Legalább a kérdezőnek időben szóltak még a legelején és nem hülyített egyszerre többet! 7-es voltam.

2021. júl. 11. 18:08
 12/22 Girlll3 ***** válasza:
11-es! Az se mindegy, hogy írja vagy mondja meg. Nyilván egy randi még nem jelent elköteleződést, de illik megtartani magunknak, hogy több jelölt is van. De amúgy a netes ismerkedésnél borzasztóbb nincs szerintem. Ott még igazi pszichopatával is összefutottam.
2021. júl. 11. 18:13
 13/22 anonim ***** válasza:

Persze, hogy nem mindegy, hogy jelzi ezt az illető! Azért írtam, hogy ezt kívülről nem lehet megítélni. De azt elismered, hogy az ember önhibáján kívül is kerülhet ilyen helyzetbe, mert hallgat azokra a hülye statisztikákra, miszerint jó, ha 10 lányból akad egy, aki visszaír?

2021. júl. 11. 18:18
 14/22 Girlll3 ***** válasza:
Nem ítélem el a szitut, nem tartom gáznak, ha több nővel talizik egy férfi, csak legyen már annyira fifikás és intelligens, hogy nem mondja el, innentől kezdve nekem mindegy miért van ilyen helyzetben. Csak az elv számít, hogy ne mondja meg, mert akkor az egész randizás varázsa elvész. Nők még mindig olyanok, hogy szeretik meghódítva érezni magukat. Ebbe nem fér bele, hogy közlöm, ma te, holnap a Jucika... Nagyon romantikus...
2021. júl. 11. 18:24
 15/22 anonim ***** válasza:

Nekem nem az lenne a bajom, hogy másokkal is randizik. Hanem:

1. Ezt így közli. Én is volt, hogy többekkel leveleztem, de sosem mondogattam, és ha az első randi jól sikerült, és el lettem hívva a másodikra, akkor leépítettem a többit. Párhuzamos randizgatás ki volt zárva...

2. Aznapra még egy randit leszervezni szerintem eszméletlen suttyóság. Meg mondjuk eleve két randit is leszervezni két különböző emberrel fix időpontra, de ez most mindegy. Szóval annyira sem érdeklem, annyi esélyt sem ad "kettőnknek", hogy esetleg kiderüljön, baromira egy hullámhosszon vagyunk, és elnyúljon akár az estébe is a randink, mert menni kell a következőre. Ha meg mégis, max. az utolsó pillanatban lemondja vagy le sem mondja, akkor szintén elkönyvelhetem, hogy milyen ember, mert látom, hogy bánik egy másik emberrel, aki nem jelent neki semmit...

2021. júl. 11. 18:30
 16/22 anonim ***** válasza:
Abban teljesen igazad van, hogy lőttek a romantikának, de legalább egyenes és korrekt! Nem vagyok híve a gerinctelenségnek, még ha mások szemében bunkó is leszek emiatt! Csak aztán ne sírjatok, ha valaki csak úgy eltűnik szó nélkül, "ghostingol", de legalább meg marad a romantika....
2021. júl. 11. 18:33
 17/22 anonim ***** válasza:

"Én is volt, hogy többekkel leveleztem, de sosem mondogattam, és ha az első randi jól sikerült, és el lettem hívva a másodikra, akkor leépítettem a többit. Párhuzamos randizgatás ki volt zárva..."

Ezzel maximálisan egyet értek!

2021. júl. 11. 18:39
 18/22 anonim válasza:
Biztos hogy nem🤨
2021. júl. 11. 18:43
 19/22 anonim ***** válasza:
11: de igen, én is több férfival beszélgetek, de azért igyekszem megegjegyezni kivel mit :D ha pedig az egyikkel jól alakul, a többit leépítem.
2021. júl. 11. 18:57
 20/22 anonim ***** válasza:
Ha az elején mondja akkor felállok és eljövök. Ha a végén, akkor meg megkérem hogy engem ne keressen többet.
2021. júl. 11. 20:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!