Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ghosting. Nagyon idegörlő,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ghosting. Nagyon idegörlő, hogy nem tudom miért tette. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Ghosting egy nagyon jó angol szó amit magyarra nagyon lefordítani nem lehet, azt jelenti, hogy az egyik fél egyik napról a másikra eltűnik, és még meg sem magyarázza a másik személynek, hogy mi történt.

Egy 27 éves sráccal régen osztálytársak voltunk 4 vagy 5 éven át, de nem csak úgy osztálytársak hanem haverok is, ráadásul mindenki azt mondta nekem akkoriban, hogy bejövök neki. Sok év eltelt, az évek alatt néha én kerestem meg őt pár mondat erejéig, vagy ő lájkolgatott engem, tehát a vonzalom így megmaradt.

És aztán nemrêg beszélgetésbe elegyedtünk. Mondta is, hogy találkozzunk, én belementem.

Este 8 órától hajnali 3 óráig egy közeli park padján átbeszéltük az életünket, család, kapcsolatok, mindenféle mélység. Sokszor flörtölt velem, átkarolt, megmasszírozta a vállam, megpuszilta az arcomat, tehát azt hittem ebből lehet valami.

Másnap rögtön írt, hogy menjünk moziba. Mondtam, hogy persze az esti vetítésre mehetünk. Kb délután 3 óra felé még ráírtam, hogy na akkor minden oké? És nem válaszolt.. Azóta sem.

Azóta kétszer találkoztunk az utcán. Mikor társasággal volt, nem köszönt, elfordította a fejét. Mikor egyedül volt köszönt, előre, de csak annyit hogy "Helló"... Helló, egy gyerekkori barátnak, akinek nemrég elmesélte az egész életét... :D

Szerintetek?

26/L

2021. júl. 11. 14:45
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Kiégett?? Én?? Mert??

A család téma nem a jövendőbeli család volt, hanem a szülői család.

2021. júl. 11. 15:38
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
27 évesen mitől lenne kiégett a kérdező?
2021. júl. 11. 15:51
 13/14 anonim ***** válasza:
0%

27 évesen is simán össze lehet feküdni 30-40-50 fiúval.

egy nő szempontjából ez totál kiegés

2021. júl. 11. 15:54
 14/14 A kérdező kommentje:
Hát jó. Én eddig csak 3 fiúval feküdtem le 26 évesen... :D
2021. júl. 11. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!