Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ghosting. Nagyon idegörlő,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ghosting. Nagyon idegörlő, hogy nem tudom miért tette. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Ghosting egy nagyon jó angol szó amit magyarra nagyon lefordítani nem lehet, azt jelenti, hogy az egyik fél egyik napról a másikra eltűnik, és még meg sem magyarázza a másik személynek, hogy mi történt.

Egy 27 éves sráccal régen osztálytársak voltunk 4 vagy 5 éven át, de nem csak úgy osztálytársak hanem haverok is, ráadásul mindenki azt mondta nekem akkoriban, hogy bejövök neki. Sok év eltelt, az évek alatt néha én kerestem meg őt pár mondat erejéig, vagy ő lájkolgatott engem, tehát a vonzalom így megmaradt.

És aztán nemrêg beszélgetésbe elegyedtünk. Mondta is, hogy találkozzunk, én belementem.

Este 8 órától hajnali 3 óráig egy közeli park padján átbeszéltük az életünket, család, kapcsolatok, mindenféle mélység. Sokszor flörtölt velem, átkarolt, megmasszírozta a vállam, megpuszilta az arcomat, tehát azt hittem ebből lehet valami.

Másnap rögtön írt, hogy menjünk moziba. Mondtam, hogy persze az esti vetítésre mehetünk. Kb délután 3 óra felé még ráírtam, hogy na akkor minden oké? És nem válaszolt.. Azóta sem.

Azóta kétszer találkoztunk az utcán. Mikor társasággal volt, nem köszönt, elfordította a fejét. Mikor egyedül volt köszönt, előre, de csak annyit hogy "Helló"... Helló, egy gyerekkori barátnak, akinek nemrég elmesélte az egész életét... :D

Szerintetek?

26/L

2021. júl. 11. 14:45
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
84%

Miért nem kérdezted meg tőle az utcán, amikor összefutottatok, hogy ezt mégis mire véljed?

Lényegében abba nem lenne semmi, hogyha a találka után ez annyiban maradt volna, mert hiába töltötök együtt X órát, nem fog meg a másik.

Nekem is volt egy ehhez hasonló randim és jól is éreztem magam az adott személlyel, de semmi több. Viszont utána nem is beszélgettünk, ugyanúgy szoktuk egymást lájkolni, mindkettőnknek szimpatikus volt a másik, de ez valahogy megállt ennyiben. Van ilyen.

Ebben a történetben csak az a furcsa, hogy még utána írt, hogy menjetek moziba, de ennek valószínűleg az az oka, hogy jól érezte magát akkor veled, de nem annyira, hogy ebből legyen valami, csak egy kis hülyegyerek, aki azt sem tudja, hogy mit akar. Lehet unatkozott, gondolta elmehetnétek moziba, aztán mégsem volt kedve, mert annyira nem akar téged.

Vagy találkozott mással is és az a másik nő jobban bejött.

2021. júl. 11. 14:51
 2/14 anonim ***** válasza:
29%
Talált mást.
2021. júl. 11. 14:55
 3/14 anonim ***** válasza:
95%
Erre nincs épeszű magyarázat, számomra is mocsok nehéz az ilyet megemészteni. Aztán majd jönnek olyan vélemények, miszerint a srác nem tartozik semmivel neked, még egy tisztességes elköszönéssel sem.
2021. júl. 11. 14:55
 4/14 anonim ***** válasza:
71%

"Aztán majd jönnek olyan vélemények, miszerint a srác nem tartozik semmivel neked, még egy tisztességes elköszönéssel sem."

Ezt egészen addig tartják így, amíg nem járnak ők is hasonlóan...

2021. júl. 11. 15:02
 5/14 anonim ***** válasza:
80%
Felejtős! Kb totál leszar! Legyen nagyobb az önbecsülésed felejtsd el. Nem jösz be neki. Ennyi
2021. júl. 11. 15:08
 6/14 anonim ***** válasza:
14%

csak azért fáj neked a dolog, mert a fiú jól néz ki

az, hogy van még egy tucat másik fiú aki csapná neked a szelet, az nem számít neked, mert ők nem néznek ki jól. És ezétr láthatatlanok

2021. júl. 11. 15:09
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Utolso, Jajj, hagyjuk már ezt a süket dumát. Mindkét nem ilyen. Mondom ezt férfiként...
2021. júl. 11. 15:23
 8/14 anonim ***** válasza:
0%
ja csak amig te férfiként simán elmész egy átlagos nővel, addig az átlagos nők szemében az átlagos férfi láthatatlan
2021. júl. 11. 15:25
 9/14 A kérdező kommentje:
#8 ez nem igaz... ne általánosíts csak azért mert te mondjuk csalódtál valakiben...
2021. júl. 11. 15:26
 10/14 anonim ***** válasza:
24%

"Egy 27 éves sráccal régen osztálytársak voltunk 4 vagy 5 éven át, ráadásul mindenki azt mondta nekem akkoriban, hogy bejövök neki"

Kb. ez a kulcs. Mikor aktuális volt, akkor nem kellett, nem lettek találkák, nem alakult semmi köztetek. Pár évente 1-2 mondatot beszélni az olyan, mintha semmi nem lett volna.

Sok év eltelt, sokat változtál, az érzelmek sincsenek már meg nála, max. az emléked. Már vannak más opciói is, fiatalabbak, csinosabbak, értelmesebbek, nem kiégettek. Osztott-szorzott és úgy tűnik nem akar leragadni, talán nem akar még családot, nem akar komolyan elköteleződni vagy a fene se tudja.

Lényeg hogy ennek annyi.

2021. júl. 11. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!