Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Megpróbáljam vagy ne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megpróbáljam vagy ne?

Figyelt kérdés

Lényeg az, hogy múlt hétvégén megismertem egy aranyos lányt a baráti körünkből és mi tagadás, nagyon megfogott. Ott nem történt semmi csak nevetgéltünk húztuk egymás agyát ilyenek.

De most jön a nehéz része. Kiderült, de facebookon egyedülálló, de haverok mesélték, hogy nem tudja elengedni az exét aki vagy 3x megcsalta meg nem is úgy bánt vele, ahogy egy lánnyal kellett volna.

Haverok mindig poénkodtak,célozgattak rá, hogy jöjjünk össze meg ilyenek, de mind ketten csak nevettünk rajta. Nálam az egy éjszakás kaland szóba se jöhet ilyen lánynál, mert ő többet ér.

Én nem szeretnék belemenni egy olyan kapcsolatba, amikor tudom, hogy nem zárta le a múltat, csak sajnos nem tudom miért.

Bocsi ha hosszúra sikeredett, de nem unalmas legalább. Valaki járt már hasonlóan? Mit tanácsoltok?

2021. júl. 11. 13:55
 1/8 A kérdező kommentje:
Akartam szavazást kiírni, hogy Próbáld meg vagy Ne próbáld meg de inkább olvasó formátumban szeretném a véleményeteket meghallgatni.
2021. júl. 11. 13:56
 2/8 anonim ***** válasza:
75%
Amíg nem tudja hogy mit akar, addig nem igazán érdemes belemenni egy ilyen kapcsolatba, mert csak pótlék lennél 🤷‍♂️
2021. júl. 11. 13:57
 3/8 anonim ***** válasza:
89%
Szia! Mikor szakítottak az exével? Nehéz elengedni egy toxikus kapcsolatot sajnos. Ebben a szituációban voltam én is amikor jött a mostani párom. Nem mutattam semmit se abból, hogy vannak érzéseim az exem iránt (nem szerelem, inkább düh és csalódottság) és egy 3 hónap után rendbe jöttem, pluszban szerelmes is lettem a páromba időközben. Esély van, de ha nem akarsz kicsit szenvedősebb kapcsolatot és inkább nyugalomra vágysz akkor keress mást.
2021. júl. 11. 13:59
 4/8 A kérdező kommentje:

#3 nem tudom mikor szakított vele, nyaraláson nem akartam ilyeneket kérdezgetni tőle, ne hogy elrontsam a kedvét. Azt tudom, hogy telefonon még beszélget vele, meg néha találkoznak ilyenek, csak azt nem értem meg hogy miért? Ő egész héten jó kedvű vidám volt, tehát nem volt se csalódott se dühös. Nem tudom hova tenni ezt a dolgot.

Valahogy a tudtára adjam, ha majd meg gondolja magát akkor próbáljuk meg, vagy még azt se?

2021. júl. 11. 14:05
 5/8 anonim ***** válasza:
87%
Ohh ez teljesen más tészta, hogy még beszélgetnek. Ne haragudj, hogy ezt mondom, de gyenge emberre vall, hogy tartja ezek után a kapcsolatot az exével. Még éretlen nagyon. Helyedben hagynám, ne vesztegesd az értékes idődet.
2021. júl. 11. 14:08
 6/8 A kérdező kommentje:
bocsi kort nem írtam, ő is meg én is 23 évesek vagyunk. De ő már egyedül él egy elég nagy városban. Tehát maximum a szerelemben éretlen ha van ilyen.
2021. júl. 11. 14:26
 7/8 anonim ***** válasza:

Én lehet elmondanám neki hogy szimpatikusnak találtad, nagyon kedveled és szívesen megismernéd jobban.

De hallottad hogy ez és ez van és ha benne van és úgy erzi hogy készen áll, akkor ott vagy.

Lehet hogy pofon lesz, csalódás de legalább őszinte vagy.

2021. júl. 11. 14:44
 8/8 anonim ***** válasza:

Hagyd! Hát így persze hogy nem engedte el még az exét, mert egyértelmű hogy azért beszélgetnek telefonon és találkoznak, mert exek és dugó pajtik maradtak egymásnak. Ezt ilyen nehéz felfogni?

Haver, ne törd magad érte. Nem ér annyit. Ráadásul te lennél itt ebben a formában a harmadik. Hagyd. Keress normális lányt. Éretlenek.

2021. júl. 11. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!