Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem fura, hogy az első randi után a pasi tőlem kérdezte meg, hogy szerintem mikor hívjon második randira?
Tök cuki volt a srác az első randin, megtaláltuk a közös hangot hangot stb, csak kicsit furcsának találtam, hogy utána tőlem kérdezte meg, hogy megismerkedett egy lánnyal aki nagyon bejön neki, és szerintem mikor hivja második randira? :D ez nekem kicsit olyan, mintha határozatlan lenne, vagy nem tudna egyedül dönteni....ilyen kérdést még sosem kaptam randi után :)))
mi a véleményetek, nem lesz tutyi-mutyi később? Vagy csak nagyon izgul és adjak neki esélyt, hátha határozottabb és bátrabb lesz később?
Azért irom ezt, mert tutyi-mutyi pasit már nem szeretnék, belőlük már elég volt....ti mit reaglnátok egy ilyen kérdésre? Mert az, hogy "b.... meg ne én döntsem el helyetted", kicsit erős lenne gondolom :D
Fú, hirtelen azt hittem, hogy a randitokon közölte, hogy egy másik lánnyal ismerkedett meg, őt mikor hívja el :'D
Egyszerűen arra volt kíváncsi, hogy mikor érsz rá.
Te hülye vagy. Azért kérdezte, hogy mond meg mikor érsz rá. Elkezdhet ő ott találgatni, hogy "péntek délután?" jajj akkor te pont fodrászhoz mész, " "szombat délelőtt?" jajj akkor anyámékhoz megyek, "vasárnap", Katival megyek vásárolni...
Szegény csávó, előre sajnálom.
Kissé furán fogalmazta meg azt, hogy akar másodikat is, de egyeztetné veled az időpontot :D
Inkább így kellett volna: " Mikor legyen a köv. randi?"
De elcseszte :D Mindegy, nevess rajta.
Komolyan most az a bajod, hogy egy srác tudni akarta, mikor érsz rá?!
Nektek tényleg semmi nem jó... 🤦♂️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!