Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudom,hogy komolyan akarja-e?
Randizgatok egy férfivel 2 hónapja,úgy,hogy nagyon kellett nyomulnia és sokat tennie,hogy randizzak vele.45 éves,népszerű a nők körében,sokan akarják.
Én elküldtem az elején,mert az életem most egy elég rossz fázisban van...és kevésnek éreztem magam hozzá...elvisz a családjához és a barátaihoz is,mindenki szeret és örülnének ha én hosszan tartó kapcsolat lennék.Ma a nővére annyit mondott,hogy nagyon örül nekem,de ne adjam magam olcsón és nekem kell irányítanom(egyebkent egy honap utan fekudtem le vele,szoval ilyen szempontbol nem adtam magam olcson...),es azota ezen kattogok,nem tudom,hogy ertette...azt mondta legyek okos,mert mar az egesz csalad arra var,hogy megallapodjon vegre mar es olyan jo lenne,ha ezt velem tenne meg...egyebkent nem az eskuvot tervezem 2 honap utan nyugi,viszont habar elvisz ide-oda,megis ugy erzem,hogy a kialakult eletet nem nagyon adna fel,es peldaul nem minden este alszunk egyutt(mivel nem vagyunk mar gyerekek,ez megtortenhetne,illetve nem beszel a jovo beli terveirol vagyis ugy erzem meg mindig csak randizunk,de nem vagyunk egyutt...,nem is tudom,hogy hogy mutassam be masoknak...)Na egyebkent oszinten,en elvagyok a randizgatassal,de a novere bele ultette a bogarat a fulembe,hogy legyek okos es ne adjam magam konnyen...de hat nem adtam...most tenyleg jatszmazni kellene ennyi evesen,hogy ket napig nem hivom,meg nem valaszolok....egyenkent en ado ember vagyok,szivesen olelek es meleg szemelyisegem van..azt latom,hogy o ezt akarja,mert ilyen egy felesegnek valo,de ha meg ilyen vagyok,lehet tul sok neki....

Elég érdekes a szituáció.
Ahhoz hogy megállapodjatok, legalább 3 év együttélés nem ártana, hogy elmúljon a megfelelési kényszer, és kiismerjétek egymást. Megkérdezhetem mennyivel vagy fiatalabb nála?

Nem akartam a konkrét korodra rákerdezni, mert nem illik. 🙂
Egyáltalán nem nagy korkülönbség, de viszont ha én így állnék egy nőhöz, akkor bizony azt azt jelentené, hogy eszem ágában sincs megállapodni. Nem miattad van, hogy nem lennél elég jó neki, egyszerűen így élvezi az életet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!