Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha nem vagyok jó az ismerkedés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem vagyok jó az ismerkedésben hogyan lehetne barátnőm?

Figyelt kérdés

Mindenkinek olyan természetes az hogy kapcsolata van. Én már nagyon szeretnék barátnőt de még csak randira sem találok lányt. Nem tudok jól ismerkedni, nem is volt még barátnőm.

Nekem egy álom lenne ha találnék barátnőt.

2021. júl. 3. 13:29
 1/3 anonim ***** válasza:
76%

Írd le egy sorba még ezerszer, hogy barátnő, és akkor biztos lesz. 🤷‍♀️ Komolyan ez a rinyálás és ez az íraskép rettenetesen idegesítő.

Barátnő barátnő barátnő barátnő... vegyél egy szinonima szótárt inkább.

2021. júl. 3. 13:31
 2/3 anonim ***** válasza:
81%

Gyakorolj és idővel jobb leszel. Senki se születik úgy, hogy tud ismerkedni! Járni is úgy tanultál meg, hogy eleinte többször elestél, ma viszont már könnyedén szeled a kilométereket. Mi lenne most, ha már az elején azt mondod fú elestem, soha többé nem próbálok meg felállni?

Tessék szocializálódni, legyen minél több olyan programod, ahol új embereket ismersz meg. Amint könnyedén megy a hétköznapi társalgás, lesz több ismerősöd, rendszeres programok, csajozni is könnyebb lesz.

2021. júl. 3. 13:37
 3/3 anonim ***** válasza:
69%

A helyedben nagyon gyors önfejlesztésbe kezdenék.

Ez a hiszti alapból nem fog senkinek bejönni.

2021. júl. 3. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!