Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan, hogy a párotok megkért rá, meséljétek el részletesen hogy szexeltetek az exetekkel?
Figyelt kérdés
2021. júl. 1. 16:07
1/10 anonim 

válasza:

Nem. És elküldeném a büdös francba, ha bárki ilyet kérdezne. Beteges.
2/10 anonim 

válasza:

Van egy betegagyú exem, akivel egyszer jó időre szétmentünk és utána azzal cseszegetett, hogy szexeltem-e mással és ha igen, mondjak el minden részletet.
4/10 A kérdező kommentje:
Köszi, ment mindenkinek a zöld kéz.
2021. júl. 1. 16:21
5/10 anonim 

válasza:

Nem. Aztán majd jön azzal, hogy vele biztos jobb volt, meg nagyobb volt a farka...
6/10 anonim 

válasza:

Nem, hála a jó égnek. Ez azért elég beteg.
7/10 anonim 

válasza:

Volt, pontosabban én kérdeztem tőle (egy idősebb, tapasztaltabb pasi volt). Eléggé felizgultunk a beszélgetéstől, nagy szex lett belőle.
De olyan is volt, hogy én meséltem 1-2 sztorit neki.
Nincs ezzel baj, a múlt már múlt, az ex az ex, és soha semmiben nem titkolóztunk egymás előtt.
8/10 A kérdező kommentje:
7-es köszi, sztem is ez múlt, simán elmesélhető. És attól, hogy az exnek esetleg nagyobb volt a farka, nem azt jelenti h jobb volt.
2021. júl. 2. 09:11
10/10 anonim 

válasza:

Nem, szerencsére. Elég betegesnek gondolnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!