Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Diplomásként randiznátok olyannal, akinek nincs diplomája?
Manapság a diploma olyan, mint 40 éve egy érettségi.
Jobban fizető, ám tiszta munkákhoz egyszerűen kell, és a kvalifikált szakok kivételével nem nagy kunszt megszerezni.
Nekem nincs diplomám, viszont volt egy férfi, akivel randiztam, nagyon jó volt a randi, jól éreztük magunkat ameddig nem került szóba az, hogy nem beszélek idegen nyelvet, eddig a pontig még azt is mondta, hogy mit szeretne a következő randin csinálni és hogy mikor találkozzunk.
Szerintem randizni randizhatsz, nem veszítesz vele semmit, nem mindenkinek van kisebbségi komplexusa egy diplomás ember mellett, kérlek ne húzzátok ezt rá mindenkire. Én nem gondolom, hogy kevesebb lennék egy diplomástól. Szerintem itt a probléma tényleg az lehet a diplomás-nem diplomás között, hogy az egyiknek kisebbségi komplexusa van (persze én ezt megfigyeltem már olyan kapcsolatokban is, ahol mindketten diplomásak, vagy egyiknek sincs diplomája, de az egyik fél jobban keres, sikeresebb), vagy éppenséggel a diplomás/sikeresebb ember többnek érzi magát a másiknál.
Persze.
Nem hiszek abban, hogy ilyesmi miatt el kellene ítélni bárkit is. Ha az anyagi szempontból nézzük akkor teljesen mindegy, a férjem villanyszerelő és többet keres mint én. A barátnőm férje asztalos, szintén jóval többet keres, mint a felesége.
A személyiséget pedig szerintem nem a munkahely határozza meg legfőképp.
Diplomásként jártam is nem diplomással.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!