Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » X hónapja beszélgetek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

X hónapja beszélgetek egy sráccal, most lenne az első randink, de már közölte, hogy szeretné, ha lekezelném... Csak szerintem nem normális dolog ez?

Figyelt kérdés

Oké, hogy 3 hónapja dumálunk kb minden nap, de hogy felteszi a kérdést, hogy nem - e lehet első randin cumi, mert nagyon kíván.... Megkérdezem, hogy ne hari, de Te mindenkivel így nyomod az elsőt:"Nem, de Téged nagyon kívánlak,mert egy édes lány vagy"

Nem igazán vagyok oda mostmár a tali gondolatától, mert tuti, hogy ezt fogja erőltetni... Mit gondoltok erről?

2021. jún. 27. 18:55
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
89%
Én olyan "édes lány" akarok lenni, akinek szintén örömet akarnak okozni, és nem a szopatás ugrik be rólam. Ez totál felejtős.
2021. jún. 27. 23:43
 12/20 anonim ***** válasza:

"Egy cumiért nem beszélgetek senkivel hónapokig. "

És akkor mi van? Az ilyen tapló felejtős. AKármit is akar.

2021. jún. 27. 23:46
 13/20 anonim ***** válasza:
0%
11, Lehet hogy most el fogsz keseredni, de ha nem ugrik be a szopatás egy csajról annak nem lesz nagy jövője. 🤔
2021. jún. 27. 23:46
 14/20 anonim ***** válasza:
91%
13, igazából a te véleményed nem számít. Huzigáld inkább a csajod seggszőrét.
2021. jún. 27. 23:51
 15/20 anonim ***** válasza:
18%
14, Na na. Éppenhogy a seggszőrös csajok zakklattak engem, hogy hogy merem leírni hogy nem tetszik a szőrös női segg. Rosszat is álmodtam utána. 😞
2021. jún. 27. 23:53
 16/20 anonim ***** válasza:
65%
Tudom, ott vágtad be ezt a kamut, hogy kommunikáció helyett megvártad, míg kinő a csicskaribinek, és huzigáltad, mint az állatok.
2021. jún. 27. 23:55
 17/20 anonim ***** válasza:
89%
Szóval a te gusztustalan, tapasztalatlan tanácsaid kevesebbet érnek, mint a lószar. Annak legalább haszna van.
2021. jún. 27. 23:56
 18/20 anonim ***** válasza:
0%

16, 😂 Szóval azóta haragszol rám? Nagyon magadra vehetted a seggszőrös témát te szegény.

Figyelj... Nem nagy dolog amúgy. 1500 Ft az 5 pengés fasza borotva a Lidlben.

2021. jún. 28. 00:01
 19/20 anonim ***** válasza:
#13: És ki akrna ilyen jövőt? :D
2021. jún. 28. 00:19
 20/20 anonim ***** válasza:
0%

19, Milyet? Szopatósat? Mi ezzel baj? A punci nyalást sem szereted? 😃

Azért sok lánynak nincs már ezzel problémája 16 felett.

2021. jún. 28. 00:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!