Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nők tényleg szívesebben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők tényleg szívesebben fekszenek le munkahelyről a vezetővel, mint az átlagossal?

Figyelt kérdés

Ismertek olyan sztorit-akár testközelből-hogy a "feddhetetlen" diplomás nőről mégiscsak lecsúszott a bugyi, mikor a munkahelyi "menő" csapta neki a szelet?

Mit gondoltok, ennek mi az oka?

2021. jún. 27. 17:49
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Most mi a kérdés? Szerinted egy "menő" pasit mindenki messzire el fog kerülni? Kivel kellett volna lefeküdnie szerinted? A ronda, vézna raktáros Janikával?
2021. jún. 27. 17:50
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen tényleg. A nők vonzódnak a sikeres magabiztos "menő" csávókhoz. Ez ilyen.

Az oka alapvetően az evolúciós ösztön.

2021. jún. 27. 17:55
 3/9 anonim ***** válasza:
69%

Persze.

Sajnos nem annyira lehet statisztikát készíteni erről, bár biztos vannak a neten, de gyakorin elolvasod a kérdéseket, ahol a nők a férfit el akarják hódítani, akkor ott mindig diplomás, vagy főnök férfi van a képben, magas pozícióval.

"Mit gondoltok, ennek mi az oka?"

Magas státusz = magas elismertség = magas érték -> ha magas értékű dugja meg őket -> nő az önbizalmuk, mert egy magas értékű férfi csak is magas értékű nőt dugna meg.

Magas státusz -> sok felelőssége lehet, biztos megbízható, biztos erős. A nők ilyenekből állapítják meg egy férfi értékét.

2021. jún. 27. 18:30
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen, de nem azert, mert o a fonok, hanem a tulajdonsagai miatt, amik miatt fonok lehetett belole. Es meg akkor sem torvenyszeru nyilvan, hogy lefekudnenk veluk. Ket fonokom van, mind a ketto hatarozott, karizmatikus ferfi, jo fonokok, de az egyik gyakran bunko, ha epp rossz napja van, a masik viszont mindig normalis mindenkivel, utobbival lefekudnek, elobbivel nem.

Ja, es a sima mezei kollegak kozul is van 1-2, akivel lefekudnek, mert ok is normalis emberek amellett, hogy vonzoak kulsore.

Nem CSAK a fonokokkel fekudnenk le, de nyilvan vonzobbak, mint az atlag munkaero, aki mondjuk hiaba vonzo kulsore, melle lehet egy link alak, felelotlen a munkaban, panaszkodik, stb. Ez utobbi az en fonokeimre eddig sosem volt jellemzo, mind felelossegteljes, megoldaskereso, hatarozott ember volt.

Ja, es amugy soha nem fekudtem le egyikukkel sem :D Parkapcsolatban elek, tehat elmeleti sikon valaszoltam.

2021. jún. 27. 19:05
 5/9 anonim ***** válasza:
84%
Az életerős, kedves, vidám férfiakkal fekszünk le szívesen.
2021. jún. 27. 20:09
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
5. Itt vagyok, szerintem megfelelek az elvárásodnak!
2021. jún. 27. 21:34
 7/9 anonim ***** válasza:
31%
Persze. Én vezető vagyok, jópár éve, több munkahelyem is volt, de még egy sem volt olyan, ahol ne próbált volna kikezdeni velem pár kollegina.
2021. jún. 28. 10:40
 8/9 anonim ***** válasza:
48%

Igen, nyilván vonzó számunkra egy intelligens, férfias, céltudatos, sikeres férfi. Persze ehhez kell azért a megfelelő külső is, csak azért, mert főnök, még nem fog megszépülni senki.

Nekem is volt olyan, hogy hiába volt épp pasim, hiába volt sokkal idősebb, annyira vonzó, sármos, férfias volt, hogy belehabarodtam...

2021. jún. 28. 10:41
 9/9 anonim ***** válasza:
Elég furcsa nekem ez a mai felfogás, tényleg ilyen világot élünk ahogy erről megy az eszmecsere kivel dugnal a munkahelyen? Ez nem egy felnőtt klub. És mi van a következményekkel? Amikor a melóhelyen megy ez a játszma az nagyon veszélyes kortól nemtől függetlenül. Az előző munkahelyemen a főnök két kolleginát is kurogatott, és egyik se tudott a másikról, de csak azért mert nem egy részlegen dolgoztak. Aztán tök véletlenül lebukott. Mit csinált a főnök? Kirúgta mindkettőt. Erről beszélt az egész multi. Na ennyit ezekről mennyire életképesek ezek a kapcsolatok.
2021. júl. 7. 07:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!