Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy hülye vagyok férfiként, hogy romantikára, szellemi kötődésre vágyom?
Egyre inkább úgy látom, hogy eljárt afölött az idő, amit én elképzelnék egy kapcsolatban. Lehet a XIX. században kellett volna születnem.
A lassú, fokozatos ismerkedést igénylem és a kölcsönös szellemi és érzelmi kapcsolatot, de lehet túlidealizálom az egészet.
Amit ezzel szemben látok a férfitársaim körében, hogy vagy casanovát játszanak és csak arra mennek rá, hogy minél több nőt megszerezzenek. Vagy pedig belemennek egy kapcsolatba, ami mindenre épül csak nem szeretetre és szellemi partnerségre, hanem leginkább csak érdekkapcsolat, ahol a srác arra vár, hogy a nő kiszolgálja őt ilyen vagy olyan értelemben és általában meg is találják azt a típusú lányt, aki ezt minden további nélkül meg is teszi nekik. Meg hát van ennek a fordított változata, ahol meg a srác lesz a lány szolgája.
Na most nőből is akikkel eddig találkoztam azok vagy a szexőrült vadállatot keresték bennem, vagy pedig a kisfiút akin anyáskodhatnak, vagy azt az alattvalót, aki minden kívánságukat lesi, de én egyik szerepre sem voltam alkalmas, így elég hamar véget értek ezek a kapcsolatok.
Max baráti kapcsolataim vannak nőkkel, amik tartósnak bizonyultak, mert velük a szellemi partnerséget megtaláltam, de nem voltam beléjük szerelmes, max némelyikkel párszor szexeltünk, de kapcsolatot sosem akartunk egymástól.
Nincsenek nagy igényeim, csak szimplán arra vágyom, hogy olyan nőt találjak, akivel egy fokozatos ismerkedés során egymásba szeretünk és szellemileg is egy hullámhosszra kerülünk, de valahogy azt látom, h a legtöbb nő nem ezt várja egy kapcsolattól, hanem valamilyen komplexus miatt alám vagy fölém akarja rendelni magát, vagy szimplán csak szexelni akar, mert azt hiszi, hogy attól fogok belé szeretni.

Ismerős ez az érzés; nagyjából hasonló cipőben járok. Sajnos a nemek harca, a játszmázások kiölik az őszinteséget a kapcsolatból. Ma már a 3 randis szabály eléggé elterjedt és a felek már kapcsolatból-kapcsolatba sodródnak, nincs idejük megismerni egymást, nincs idejük a tiszteletre és egyáltalán semmire, ami filozófiai értelemben mély érzelem.
Persze kivételek vannak, de lassan fehér holló.

Sztem a ketto kizarja egymast.
Ha valakivel (ismerkedés kapcs eleje)te képes vagy a szellemi ertékekre koncentralni, ott egyszeruen nincs kémia es hiaba társalogsz vele magas emelkedettségben, nem fog vonzani az ő p.ncija(csak max maga a szex az ürítés)
Ha vkivel meg a kémia az ami elboŕotja az agyad, ott meg a szellemi magaslatok nem hatnának meg mikor pl épp átlatszo kicsit az akármilye..es hasonlok.
Sztem a norma kemiával.kezdodik es ahogy testben fokozatosan megismeritek egymást es egyre élvezetesebb lesz egyutt ezzel párhuzamban beszélgettek és egyre jobban egy hullámon.
Ezek folyamatok apránként.
De sokan már ott is elcseszik hogy megallnak egy menetnél. Azaz annyi teljesen elég is volt, es nem indulnak el azon az uton hogy szárnyalas is lehessen belőle.
Vagy szellemi egymasra hangolódas is.

Pár éve így ismerkedtem meg a férjemmel: szép lassan megismertük egymást, nem volt köztünk "hatalmi harc", nagyon sokat beszélgettünk, programoztunk, bár elég hamar egy hullámhosszra kerültünk. Nekem, de de neki is ez volt az igénye.
Sajnos nem tudok jobb tanácsot adni minthogy próbálni, keresni, próbálni és keresni. Biztosan lesz olyan nő, akinek nagy kincs leszel!

Nem tudom hány éves vagy, kérdező, de szerintem normális ahogy gondolod. Bár nem értem, hogy akikkel barátilag megmaradtál és szex is volt, ott akkor vonzalom is kialakulhatott és még a szellemi szinten is megfelelő lehet ezek szerint, akkor miért nem adtál egy esélyt annak, hogy több is kialakulhasson ennél?
Volt dolgom ilyen férfival és az a meglátásom, hogy hiába szeretne komoly kapcsolatot, ha tényleg komolyan elkötelezettséget kelljen vállalnia akkor megfutamodik. Valószínűsíthetően kötődési problémájuk van az ilyen embereknek.

5# ugyanerre gondoltam.. :D
a kérdezőnek: szép romantikus ábránd, de erre sajnos nagyon kevés az esély.

Szerintem akadnak még nők akik pont erre vágynak, de valóban ritka. Mi a barátommal pont így ismerkedtünk meg, az elején csak hétvégén találkozgattunk, beszélgettünk-ismerkedtünk és szép fokozatosan haladt tovább a dolog egy kapcsolatba. Sőt szex csak jóval később lett, mondjuk az amiatt is volt mert ő volt az első párom így kissé nehezebb volt nekem a kezdés, de szerencsére elég türelmes volt velem.
Azt én is javaslom, hogy intelligens nők között keresgélj.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!