Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Megmersz szólítani egy vadideg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megmersz szólítani egy vadidegen csajt az utcán, buszon stb.?

Figyelt kérdés

2021. jún. 25. 14:42
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Ha van valami konkrét célom vele. Pl. ismeretlen a környék, mgkérdezni valamit, vagy hogy csináljon rólam fotót :D van téma, plusz ha jó fej utána tudunk dumálni is
2021. jún. 25. 16:10
 12/22 anonim ***** válasza:
94%

Épp most teszteltem! Szegény pára halálra volt rémülve, hogy ott erőszakolom meg.

Köszöntem, megkerdeztem hogy a baratjat varja-e

Lattam, hogy nyugtalan volt megkerdeztem van e valami baja...

És mivel nem szeretett volna beszelgetni felálltam és otthagytam mielőtt zaklatásnak venné a közeledésem.

Sztem nagyon megijedt, hogy egy pasi meg merte szólítani.

2021. jún. 25. 16:24
 13/22 anonim ***** válasza:
49%
#6 Mire érted, hogy letapadt fitymájú?
2021. jún. 25. 16:29
 14/22 anonim ***** válasza:
73%
Engem multkor leszolitottak. Nagyon orultem neki, mert nem tamadt le es nagyon helyes volt. De mondtam, hogy evek ota van parom es egyutt is elunk. De probaltam megdicserni es biztatni hogy maskor is merjen lanyt leszolitani :)
2021. jún. 25. 16:33
 15/22 anonim ***** válasza:
95%

női egó tuningon kívül jó ez valamire?

azt se tudod, hogy normális-e

2021. jún. 25. 16:36
 16/22 anonim ***** válasza:
59%
15# Nemtom mi van abban hogy valaki megszólít egy másik embert az utcán. Engem is szólítottak meg, pl. valaki tüzet kér vagy ilyesmi, és fordítva (én is szoktam). Én úgy vettem észre inkább városban baj ez, ahol amúgy is tömegnyomor van metrón buszon stb, ingerlékenyebbek az emberek, vidéken nem gáz bárkit megszólítani.
2021. jún. 25. 16:40
 17/22 anonim ***** válasza:
Nem sajnos, túl vadidegent nem
2021. jún. 25. 17:36
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Persze, de alapvetően van jobb dolgom is, mint hogy vadidegen csajokat szólítsak le az utcán. Ha látom, hogy elfoglalt vagy siet valahova,be van dugva a füle, rosszkedvű stb. akkor nem fogom megszólítani,de nem azért,mert ne merném, csak szimplán értelmetlennek tartom. Ha viszont szemez velem, feltűnően néz, akkor simán odamegyek hozzá, mert látom, hogy van érdeklődés.
2021. jún. 25. 17:44
 19/22 anonim ***** válasza:
Minek, hogy hívja a TEK-et?
2021. jún. 26. 06:17
 20/22 anonim ***** válasza:
Természetesen. Miért ne mernék? Az emberek nem veszélyesek.
2021. jún. 28. 18:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!