Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randiztam egy sráccal, akivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randiztam egy sráccal, akivel elég jól éreztem magam (láthatólag ő is), de mégsem ír azóta sem. Miért ?

Figyelt kérdés
1 hete volt a randi. A randin még azt is mondta, hogy mit szeretne csinálni majd a következő alkalommal. Miután hazaértem, én nem írtam neki, mivel úgy gondolom, hogy a férfinak kellene írnia először, de nem írt. Utána kitettem Facebookon a történetembe egy képet, azt beimádta. Majd ma is tettem ki egy képet és azt is imádta🙄. Ilyenkor ezt miért csinálja valaki?

2021. jún. 25. 03:08
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
19%
#20 de a te igazságod sosem lesz másé, ahogy a cipőd sem.
2021. jún. 25. 09:12
 22/33 anonim ***** válasza:
53%
#21 a másik véleményekbe miért nem mész belekötni?
2021. jún. 25. 09:26
 23/33 anonim ***** válasza:
67%
Én is megvártam, míg a randipartnerem ír. Általában ez még aznap este megtörtént.
2021. jún. 25. 09:46
 24/33 A kérdező kommentje:
Hát mindenki máshogy van ezzel, sajnálom én elvárom egy férfitól ezt, nőként nem én fogok írni elsőnek, a randi végén elmondtam, hogy nagyon jól éreztem magam. Persze második randi alkalmával már nem lenne ez. De a kérdésem még mindig aktuális. Akkor valószínű, hogy ő is azt várja, hogy írjak, vagy igazából nem akar tőlem semmit, de akkor miért lájkolgat/imád? Arra gondoltam, hogy esetleg vannak mások is, akikkel randizott/randizik, és lehet van más, aki jobb partynak tűnik. Igazából tapasztalatokra lennék kíváncsi.
2021. jún. 25. 10:13
 25/33 anonim ***** válasza:
65%

24.

Mi lenne ha tőle kérdeznéd meg? :D

2021. jún. 25. 11:08
 26/33 anonim ***** válasza:
74%
Társkereső?
2021. jún. 25. 11:17
 27/33 anonim ***** válasza:
68%
nekem volt hasonló, nem tettem semmit, azóta sem hallottam felőle többet. a legelső lépést igenis a férfinek kell megtenni. és ha nem teszi meg, annak oka van. nem vagy elég jó vagy van más. az is lehet hogy tartalékosnak tart
2021. jún. 25. 11:52
 28/33 anonim ***** válasza:
36%
#25 persze majd még ő fog írni neki nem? Látod h hercegnővel van dolgunk
2021. jún. 25. 11:54
 29/33 anonim ***** válasza:
30%

28.

Nevetséges, hogy ennyire nem képes vki, inkább agyal meg kombinál meg kérdést ír ki ide. :DD

2021. jún. 25. 12:17
 30/33 anonim ***** válasza:
11%
Csak nők.
2021. jún. 25. 12:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!