Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ha egy nő ír neked először, hogy gondolsz rá? Mit gondolsz?
Figyelt kérdés
Tegyük fel: látott téged egy csaj egy rendezvényen, van közös ismerősötök, így utána bekövetett instán. Te visszakövetted őt. A csaj lájkolta egy fotódat. Eltelt 1-2 hét, és a nő rád ír. Mit gondolsz? Miért ír rád? Ez már nyomulós egy nőtől?2021. jún. 24. 23:11
1/13 anonim 

válasza:

Nem tudom mi az az insta (bocs, öreg vagyok) de ha van közös ismerősünk, nem vagyunk teljesen idegenek, akkor miért ne írhatna rám? Ettől semmi rosszat nem gondolok róla.
2/13 anonim 

válasza:

Nem nyomulós a dolog, örülnék neki, bár szokatlan szitu lenne.
3/13 anonim 

válasza:

Teljesen normális, egyáltalán nem tartanám nyomulósnak.
4/13 anonim 

válasza:

Ez mégis kinek a szemében és miért lenne “nyomulós”?
5/13 anonim 

válasza:

Minél jobb egy nő, annál gyanúsabb, ha kezdeményez.
Akaratlanul is van egy hátsó gondolat, hogy ennyire nem kelk senkinek, hogy ő kell kezdeményezzen? A férfiak rá se néznek?
6/13 anonim 

válasza:

Speciel én azt gondolnám nem lenne ellenére ha lenne köztünk "valami". Nem nyomulás, hanem ennek a jelzése. Aztán eldönteném hogy akarom-e én is azt a "valamit" tőle (ez többnyire ugyebár kapcsolat).
7/13 anonim 

válasza:

Amiatt néznék furán h mire várt egy hétig. Nem tudnám komolyan venni. Ha akar vmit tegye meg MOST.
8/13 anonim 

válasza:

Mivel ez még soha nem fordult elő egész életemben, gyanúsnak tartanám, valami trükköt sejtenék a háttérben. MLM, vagy valami más hasonló lehúzási kísérletre gondolnék.
47F
9/13 anonim 

válasza:

Furcsállnám, hogy ilyen sokára írna csak rám a lány. De oké. Bár először félnék, hogy csak valami MLM nyomoronc, szóval a lány gyorsan fejtse ki, hogy mit szeretne!
10/13 anonim 

válasza:

Nincs ebben semmi. Egy nőnek ugyanolyan joga van kezdeményezni, mint egy pasinak. Nem nyomulós, tudja mit akar, és tesz érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!