Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lehet egy férfi túl magas?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet egy férfi túl magas?

Figyelt kérdés

Lányok nektek mi az ideális magasság egy fiún? Lehet túl magas?

200cm magas vagyok

2021. jún. 23. 14:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

2

Egyébként mit lehet csinálni 50 cm különbséggel? Most nem a szexre gondolok, hanem úgy bármire. Nem marha furcsa?

Itt az utcában volt egy irtó jóképű srác, kb. 220 cm magas lehetett (nem tudom megítélni, nagyon nagyon magas volt). Durva, hogy még 10 cm-vel magasabb kellett volna legyen, hogy meglegyen az 50 cm különbség. Én szinte féltem tőle. :)

2021. jún. 23. 20:09
 12/13 anonim ***** válasza:

11. Én 195 cm vagyok, a legalacsonyabb csaj akivel voltam szerintem volt 150 cm és előfordult már máskor is a 40 cm körüli magasságkülönbség. A szexben, ágyban pont egyáltalán nem zavaró. Még misszionárius pózban is lehet úgy hajolni egyszerűen, hogy az arcotok egymással szemben legyen. A többi póz pedig még kevésbé problémás.

A lényeg, hogy akármilyen ülő, fekvő helyzetben a magasságkülönbség nem jön ki. Álló helyzetben zavaró, ha csókolóznátok vagy sokáig kell egymásra nézni közelről. Most aki ezt nem bírja vagy számára ez az elutasító tényező, hát ez van, sajna ez nem rajtam múlik. Sok nő pont arra gerjed, ha minél magasabb a másik, másokat pedig rossz érzéssel tölt el egy föléjük tornyosuló férfi.

2021. jún. 23. 20:23
 13/13 anonim ***** válasza:
Sultan Kösen a világ legmagasabb embere, mégis van )amúgy átlagos magasságú) felesége. Szóval szerintem nem kell aggódnod, 200 cm persze egyébként is nagyon magas, de nem ilyen extrém mértékben, hogy ne tudj bemenni egy sima ajtón vagy ne kapj magadra ruhát egy normál boltban.
2021. jún. 24. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!