Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen ez a ruha egy randira? Nem túl r.ibis?
2021. jún. 18. 00:32
11/20 anonim 

válasza:

Az anyag miatt elegáns. Manapság simán felvesznek ilyet esküvőre.
12/20 anonim 

válasza:

Nem, főleg ha az alakod is meg van hozzá.
13/20 anonim 

válasza:

Én nem venném fel, mert nem az én stílusom, de neked ha tetszik… :)
14/20 anonim 

válasza:

Ribisnek nem gondolnám, de nem mindegy, hova mentek randira. Elegáns helyre azért ne vedd fel, oda prolis. Fagyizni, sarki szeletes pizzázóba, sörözőbe oké.
16/20 anonim 

válasza:

De az a kivágott hasi rész... mintha nem lett volna elég az anyag, vagy műtétre készülsz.
Nagyon gázul néz ki, ne haragudj.
17/20 anonim 

válasza:

Nem ribis, randihelyszíntől függ, hogy megfelelő-e. Elegánsabb étterembe pl szerintem nem való. Amúgy nem néz ki furán a hasi résznél, mikor ülsz benne?
18/20 anonim 

válasza:

Szerintem jó lesz, viccesen néz ki!:)
19/20 anonim 

válasza:

szerintem a határon van, lehet vinnék vállon vgay karon egy bolerót vagy farmerkabátot hozzá
20/20 anonim 

válasza:

A modellen jól néz ki. Viszont ahogy valaki felvetette, azt azért gondold át, hogy ülve, bevacsorázva, nem fog-e kibuggyanni a hasad a résen. Na az, rettentő mókás lenne. :D :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!