Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az a férfi, aki két hét chatelés után azt írja, hogy "örül nekem"?
Gondolom szimpi vagy neki, úgyis akkor dől el mi lesz, ha találkoztok.
N
Mindenki hajt a szexre, az is az egyik cél, aki nem az hazudik.
Azért ha látjátok már egymást, és volt már csók is, akkor már mindenki el tudja, hogy lefeküdne e a másikkal vagy sem.
Azt nem lehet megmondani, hogy mi meddig tart...
Ez a lelkesedés nem csak szexre vall. Az exem már az első beszélgetéskor azt írta, hogy örül nekem, meg hogy a felesége leszek. (oké, látásból "ismert", de na)
Hát ki is derült, hogy nárcisztikus, azért idealizált agyon. De ez csak egy véglet. :D
Ha nem túlzó és túl lelkes ismeretlenül, akkor az örül neked tényleg csak annyit jelent, hogy örül neked. Tudod mennyi pitsa van társkeresőkön? Szoktam nézegetni a kollégám appjait és siralmas a felhozatal, ezt nőként mondom. Nyilván örülnek a normális férfiak, ha találnak olyan nőt ebben a halmazban, akivel lehet heteken keresztül is normálisan kommunikálni. És még képek alapján ugye tetszel is neki. Én is örülnék már egy ilyen férfinak, szerintem ezzel semmi gond. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!