Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy rossz első randis szex után a nők miért hazudják, hogy jó volt? Ezek a nők érzelmileg annyira ki vannak égve / éhezve, hogy azt hiszik ezzel elősegítik a “komoly” kapcsolat kialakulását ?
45-ös vagyok, elsőre nem olvastam végig a hozzászólásokat, de most akkor a kérdés, miért kell első randin szex. Rádmásznak a nők vagy mi?
Ha figyelsz rá és látod, hogy nem jó neki, akkor mit csinálsz? Finoman rákérdezel, hogy jó-e és hogy mit csinálj, hogy jobb legyen? Vagy egyből támadsz? Vagy innentől kezdve, hogy te úgy látod, hansúlyozom te látod úgy, hogy nem jó neki, akkor leszarod, aztán legyen vége?
Arra még nem gondoltál, hogy a nő is fusztrált ilyenkor. Tudod ilyenek, hogy most tényleg tetszik neki a mellem, a puncim, jaj, mekkora a hasam stb. És lehet ezért látod úgy, hogy nem jó neki, pedig csak nem meri elengedni magát annyira?
És ezért mondom azt, hogy nem kell első randin szex, ha többet akarsz. Ha társat akarsz nem csak szexpartnert.
Nálunk a 3. vagy 4. alkalommal találtuk meg azt a pózt, ahogy tökéletes volt minden, és páromnak is elég kicsi a mérete, de abban a pózban van, hogy háromszor elmegyek egy alkalalom alatt.
Lehet rádférne egy pszichológus, mert itt a fejedben vannak a gondok.
#45 most nagyon finom és úri ember leszek. Elmész te a pics🤬ba!!!!
Esetleg ha azokat a nőket küldenéd pszihologushoz akik első alkalommal odaadják magukat, akik mindenfélét hazudnak csak hogy valaki velük legyen vagy maradjon...
Akik csöndben tűrik a bénázást.
Ezt a “jaj mit szól hozzám” dumát meg hagyjuk már. Pont leszarják a nők a külsejűket mert tudják hogy bármikor találnak pasit maguknak.
Akkor kedves kérdező te is elmehetsz a p...csába.
Miért kell általánosítanod a te hülyeséged miatt.
Mint mondtam én nem adom magam oda az első alkalommal. Én igenis frusztrált voltam a mostani párommal első alkalommal, mivel nem éreztem magam szépnek, és nem nem gondoltam és soha nem gondolom, hogy bármikor kaphatok pasit.
Tehát még mindig tartom, hogy a hiba a te készülékedben van. Akárhova is küldesz.
Arról nem beszélve, hogy az egyik mondatod üti a másikat.
setleg ha azokat a nőket küldenéd pszihologushoz akik első alkalommal odaadják magukat, akik mindenfélét hazudnak csak hogy valaki velük legyen vagy maradjon...
Pont leszarják a nők a külsejűket mert tudják hogy bármikor találnak pasit maguknak.
Na akkor most milyenek is a nők?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!