Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy rossz első randis szex után a nők miért hazudják, hogy jó volt? Ezek a nők érzelmileg annyira ki vannak égve / éhezve, hogy azt hiszik ezzel elősegítik a “komoly” kapcsolat kialakulását ?
#6 aki hazudik azt úgy hívják hazug.
A kegyes hazugság is hazugság.
Mitől lenne jobb később ha valaki hazugságot jelez vissza?
#7 bocs ez nettó hülyeség
Nyilván nekem jó volt, “elmentem”
De a nőnek biztos hogy nem volt jó.
Nincs ilyen pizza....
#10 szerinted nem kérdeztem meg már egy csomószor ?
Olyankor megy a nagy hallgatás meg az “így jó volt” és stb dumàk
#14 mindig ami van. Az hogy mi volt az nem lényeg , de ha velem szar akkor azt mondja meg és segítsen hogy jobb legyen , de semmiképp ne hazudja hogy jó volt.
Mert nagyon gàz....
Mondjuk ha egyből azzal zárom a randit, hogy figyu, tök jó, hogy lefeküdtünk, de ez szar volt, mert kicsi a farkad, akkor azzal mit érsz el? Max legközelebb fel se áll, és akkor még annyira se lesz "jó", mint első alkalommal volt.
Amúgy nekem már volt részem rögtön elsőre is tényleg jó szexben. Orgazmussal meg mindennel. Szóval létezik olyan, hogy egyből jó. De még ha az nem is lett volna, igenis lehet jó a szex orgazmus nélkül is, ha úgy érzem a pasin, hogy őszintén igyekszik, figyel rám, próbál mindent megtenni, hogy nekem jó legyen. Nőként érzelmi lény vagyok, nem csak és kizárólag a fizikai élménytől lesz a szex jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!