Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mit gondoltok arról, ha egy nő ilyet használ a szebb dekoltázs érdekében?
2021. jún. 17. 14:04
2/28 anonim válasza:
Nekem oké de ha két alsónadrág van rajtam, egyik rendesen, másik ami elől kitöm, vetkőzésnél ne legyen hiszti.
3/28 A kérdező kommentje:
Sok kivágottabb nyári felső alá lehetetlen melltartót találni, ami nem látszik ki, bimbót meg nem akarok villantani. Ez megtetszett, ráadásul feljebb is emeli őket.
2021. jún. 17. 14:21
4/28 anonim válasza:
Fölösleges önbecsapás, előbb-utóbb úgyis kiderül a csalás. Olyan, mintha én egy téglára állva fotózkodnék egy mérőszalag mellett, hogy nédd má' 190 magas vagyok! ja nem, csak átvertelek. Szánalmasak az ilyen dolgok.
5/28 anonim válasza:
Szinte alig látok melltartós nőt, pedig sokaknak előnyösebb lenne.
7/28 anonim válasza:
Ez kb olyan amit irsz h szeretnén mutogatni magam de nem akarom h bármi látszon. Nők..
8/28 A kérdező kommentje:
Bocsánat, hogy nyáron nem akarok megsülni és fel merek venni egy lengébb nyári ruhát.
2021. jún. 17. 15:24
9/28 anonim válasza:
Félreérted kérdező. Felvehetsz lengébb ruhát, de nem kell ez a szar tapasz...
Nem ez a két véglet van, hogy vagy megsülsz, vagy tapaszt viselsz.
Továbbra is qrva kínos ilyen tapaszt feltenni. Vegyél fel olyan ruhát amiben jólérzed magad és kész.
10/28 anonim válasza:
Nem kell a bocsánat, inkább olvasd el ujra amit irtam. Hord bármit, de ilyen hülyeségekkel ne röhögtetsd magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!