Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem jött el a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem jött el a barátom hozzám? Jogosan haragszom most rá?

Figyelt kérdés

Megbeszéltük már 1 hete hogy ma 17 óra körül jön hozzám és itt alszik.

Én egésznap főztem, süttem is neki erre nem jön el.

20 felé írt egy üzenetet bocsánatot kért hogy nem jött fontos dolga lett a szüleinek kellett segíteni..

Én nem hiszem el szerintem hazudik.

4 éve vagyunk együtt

2021. jún. 16. 22:30
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
94%
Jogosan haragszol. Igazán szólhatott volna legalább..
2021. jún. 16. 22:35
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom azt akarja, hogy te szakíts vele, mert ő nem mer/nem akar bűntudatot érezni, amiért ő dobott ki.
2021. jún. 16. 22:35
 3/15 anonim ***** válasza:
33%
Hany evesek vagytok? 4 eve vagytok egyutt es meg nem eltek egyutt?
2021. jún. 16. 22:46
 4/15 anonim ***** válasza:
50%
Azt tudja hogy ennyit készültél? Ha csak meg volt beszélve hogy átmegy, és tényleg közbejött valami fontos, akkor ez szerintem totál rendben van. Ha tudja hogy ennyit készültél, bánhatná jobban is
2021. jún. 16. 22:47
 5/15 A kérdező kommentje:

Nem tudja hogy ennyit készültem, meglepetést akartam neki.

22 évesek vagyunk, suliba járunk nem élünk meg együtt

2021. jún. 16. 22:50
 6/15 anonim ***** válasza:
50%
Ja, az ugy mas. Azt hittem idosebbek. Igy, ha nem tudta, hogy ennyire keszulsz, nem annyira jogos.
2021. jún. 16. 22:53
 7/15 anonim ***** válasza:
93%

Ha nem tudja akkor neki ez olyan mint bármelyik más lemondott program. És ha fordítva lennél, te nem azt csinálnád ha bejön valami sürgős vagy fontos, hogy szólsz hogy mégse jó mert gáz van és bocsánatot kérsz? Szerintem ez a normális. Ha megírnád hogy mennyire sajnálod mert annyit készültél (részletezve) és majd reméled bepótoljátok, akkor onnan tudná hogy itt többről van szó. De magától hogy találná ki szegény hogy mi van a háttérben ha nem mondod

És ezt nőként írom

2021. jún. 16. 22:55
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Az hogy utólag írt, necces, gondolom megelőzte az hogy 5kor felhívtad telefonon és nem vette fel stb. Meg kéne tudni hogy mi a nagy gond ami mistt nem ment. Ha semmi extra akkor kell elgondolkozni hogy vele van baj
2021. jún. 16. 22:56
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Előfordulhat a rossz időzítés, de én a ti korotokban simán megmondanám, hogy este 8-kor is várlak, mert meglepetésem volt..
2021. jún. 16. 22:59
 10/15 A kérdező kommentje:
Igen felhivtam 5kor nem vette fel, már arra is gondoltam hogy baja van vagy alszik mert elfelejtett és nagyon sírtam. Nem volt olyan nagy gond csak ő olyan hogy a szüleinek nem meri azt mondani hogy nem.
2021. jún. 16. 23:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!