Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 2 hétre eltűnt,majd újra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 hétre eltűnt,majd újra megjelent és mentegetőzött hogy államvizsgára készült. Ti ez esetben folytatnátok az ismerkedést?

Figyelt kérdés

Társkereső oldal kezdünk el beszélgetni,majd ismerkedés közben szó nélkül eltűnt,majd két héttel később újra jelentkezett azzal az üzenettel hogy bocsánat hogy eltűnt,de államvizsgára készült.

Ti ez esetben folytatnátok ilyen emberrel az ismerkedést?

Zárójelben jegyzem meg hogy én szolnek ilyen esetben a másik embernek hogy tudja mi a helyzet

2021. jún. 16. 15:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem több vasat tart a tűzben, akkor éppen másik csaj jobban bejött neki. Aztán rájött, hogy mégsem (vagy dobta a csaj), és így írt neked. Kifogásnak pedig tök jó az államvizsga.

Én hagynám a francba.

2021. jún. 16. 19:43
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Hagynám a fenébe. Ne az én időmmel szórakozzon, lehet kamuzott. De ha igazat is mondott, mennyibe telt volna leírni, hogy hülyegyerek ne várj rám 2 hétig mert államvizsgára készülök??

Kb fél percbe sem

L

2021. jún. 16. 23:19
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Ez teljesen alap viselkedes, hogy szolok hasonlo esetben, nem pedig szamadas...

Ha valakibe ennyi empatia nem szorult (mondom ezt ferfikent), hogy 10 mp-et ram szanjon, akkor en egyaltalan nem ot keresem, es nem is folytattam sosem ilyen ismerkedest.

2021. jún. 17. 17:22
 14/15 anonim ***** válasza:
Igen, de semmi komolyat nem terveznék olyan emberrel, aki ennyire figyelmetlen az embertársai felé.
2021. jún. 18. 07:51
 15/15 anonim ***** válasza:

Igazuk van azoknak, akik azt írják, szólhatott volna.

Szerintem, ha nagyon szeretnéd, megpróbálhatod hogy folytatjátok az ismerkedést, de érdemes figyelemmel kísérned, hogy a jövőben mennyit és milyen kontextusban csinálna ilyet..

Attól függetlenül még lehet egy értelmes srác, az idő beigazolja, érdemes e vele kezdeni bármit is.

2021. júl. 26. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!