Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok/nők, mennyire tartanáto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők, mennyire tartanátok ezt a hipotetikus felállást korrektenk?

Figyelt kérdés
Komoly kapcsolat céljából egy fiúval/férfival randizol. A randi után (nyilván ezt nem köti az orrodra) a randipartner beugrik még a prostihoz vagy a szexkapcsolatához.

2021. jún. 13. 23:10
A kérdező szavazást indított:
Tudni szeretném, mert nem fér bele nálam, egymás idejét húznánk csak.
Nem érdekel, a randi nem kapcsolat, kapcsolaton kívül meg nem tartozik nekem elszámolni.
Más véleményem van, kifejtem válaszban.
31 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem egészséges ez a viselkedés, súlyos személyiségzavar.
2021. jún. 13. 23:13
 2/11 A kérdező kommentje:
#1. A szexkapcsolat/prostizás vagy a "semmiközödhozzá" attitűd/sunnyogás esetleg egyszerre a kettő?
2021. jún. 13. 23:20
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem tartom korrektnek, de egyáltalán nem csodálkozom. Normális lelkületű, értekrendű férfit aki valahogy kinéz lasszóval lehet fogni.
2021. jún. 13. 23:23
 4/11 A kérdező kommentje:
#3. Bónusz kérdés neked és az egy véleményen lévőknek. A normális értékrend a te fogalmaid szerint kizárja vagy ki kéne zárja ezt a gyakorlatot?
2021. jún. 13. 23:25
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Bár igaz, hogy nem járunk és nem tartozik elszámolassal, de én magam mércéjével is úgy állok hozzá, hogy akivel a randiig, vagy mélyebb chatelésig eljutok, más már nem játszik. Egyrészt, mert nem tudok fejben tartani párhuzamosan annyi embert és összekeverni az infókat vérciki. Másrészt részemről megérdemel annyit a másik, hogy a teljes figyelmem az övé legyen.

Még fiatalon, amikor több ember játszott egyszerre, azt figyeltem meg, hogy mind elég felületesen érdekel csak. Mindegyikbe "belekóstoltam" kicsit, de egyiket sem ismertem mélyebben meg ahhoz, hogy mint partner érdekes legyen. És később jöttem rá, hogy ez nem a férfiak hibája, hanem az enyém. Úgy alakult, hogy valakire hónapjaim voltak, hogy kizárólag vele foglalkozzak, és akkor értettem meg, hogy mennyit számít az osztott figyelem, mennyire lecsökkenti a másik értékét, ha nem tudsz figyelni rá, és milyen intim tud lenni az ismerkedés szakasza már azzal, hogy vársz rá, hogy csak ő van, hogy teret adsz neki. Sokkal másabb a folyamata benne is az egésznek. Izgalmasabb lesz az egész, amire most is úgy gondolok vissza, hogy beleborzongok az izgalomba.

Tehát nem várom el senkitől, hogy "hűséges" legyen az ismerkedés alatt is, hiszen semmi jogom hozzá, viszont tudom, hogy nem fogtam meg igazán, vagy annyira, hogy ezt folytatni érdemes legyen. Nem fogja azt a figyelmet visszonozni, amit tőlem kap, így pedig nem egymást keressük.

2021. jún. 13. 23:26
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Nálam nem az van, hogy korrekt vagy nem korrekt, hanem, mivel én demiszexuális vagyok, nyilván ugyanilyen férfit szeretnék. Na most, akinek szexkapcsolata van vagy prostizik, az meg ugye nem az. Viszont ez számomra apró jelekből már úgyis jóval a randizás megkezdése előtt kiderülne.
2021. jún. 13. 23:30
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
#6 voltam: mármint az derülne ki idejekorán számomra, hogy teljesen eltérő a szexualitáshoz való viszonyunk.
2021. jún. 13. 23:30
 8/11 A kérdező kommentje:

Már ha ez szóba kerül ezidő alatt. Van olyan randi amit nem előz meg sok chatelés/beszélgetés ismerkedés csak szimpi a másik és eldumáltok egy kw mellett, szóba se jön még. Meg nyilván olyan is van, ahol már "felkészülten" mész a randira, hogy már sokat beszéltetek.

A kérdést leginkább arra hegyezném ki, hogy ezt nem tudod, nem hozza szóba, ha pedig te hozod szóba, akkor neked ejnyebejnye, mert nincs közöd hozzá. Mondjuk a 3. eset a legtisztább, mert erre gyanakkdhatsz már. De ami a lényeg, az ismerkedéssel párhuzamos kufircolás max később derülne csak ki a kérdésem szempontjából.

2021. jún. 13. 23:42
 9/11 anonim ***** válasza:
Én nem hoznám szóba, mert meg sem fordulna ilyen a fejemben. Akármilyen spontán kerültünk is össze, úriemberként kezelném, és feltételezném, hogy úgy is viselkedik.
2021. jún. 13. 23:45
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

" Van olyan randi amit nem előz meg sok chatelés/beszélgetés ismerkedés csak szimpi a másik és eldumáltok egy kw mellett, szóba se jön még."

Nálam ez kizárt, ehhez iszonyat felszínesnek kell lenni, én meg nem vagyok az. #6 és #7 voltam.

2021. jún. 13. 23:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!