Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi visz arra jóképű, sportos 30-as férfiakat, hogy olyan 40 feletti nőkkel legyenek, akik még önmagukat is "elhervadt virágnak" hívják?
3 éve összejöttem egy ügyvédnővel, aki akkor 37 volt, én 29.
Ez a nő jól nézett ki, és nekem nyilván nagyon bejött a dolog, mivel és annyira nem nézek ki jól, és mindig nagyon szűk választási lehetőségeim voltak a nőket tekintve.
Tudni kell, hogy ez a nő egy bántó (táv)kapcsolatban volt egy külföldi csávókával, aki végülis elhagyta a saját, 20 évvel fiatalabb mostohahúgáért.
Úgyhogy én csak amolyan pótlék barát voltam több mint egy évig, persze elmentünk nyaralni közösen, meg laktam is egy ideig nála, meg elismerten jó volt a szex is.
De hát ugye a csaj barátnői mind nagy emberekkel kavarásztak, maffiózókkal, menő, pénzes emberekkel, és gondolom engem szégyellt volna megjelenni velem akárhol.
Szóval anno kidobott, kicsit megzuhantam, szükség volt szorongás kórházi kezelésére is. Nyilván, ha tudok találni másik vonzó kinézetű nőt, akkor nem jönnek így össze a problémák.
Most előre tekerünk 3 évet, és pontosan ma beléjük futottam az utcán, mármint az új pasijával közösen. És hát ugye nem lepődünk meg, hogy egy magas, jó kiállású férfiről volt szó, de még mindig jópár évvel fiatalabb, mint a most 42 éves nő.
Érdekes módon, ha jól néz ki a pasi, akkor hirtelen nem jön elő a bullshit, hogy probléma a korkülönbség.
Mindenesetre megcsináltam a balhét és fullba elkezdtem magyarázni hogy figyi már te gyerek, én feleannyira nézek ki jól, mint te, mégis én dugtam ezt a nőt, ráadásul akkor még fiatalabb volt, és jobban nézett ki.
Meg fullba megkérdeztem, hogy ez a csávóka majd nem fogja elhagyni egy 20 évesért? Mert ha én kellenék a 20 éveseknek akkor azt választanám, mint minden épeszű ember.
És most tényleg? Ha egy fiú magas, és jól néz ki, akkor miért jár egy ilyen nővel? Semmi perspektiva, nem lesz gyerekük záros határidőn belül és ezt jól tudja a csaj is, tekintve, hogy már kb 33 évesen megállt a menstruációja.
Nem én találom ki ezeket a szabályokat.
Látszott hogy a csávóka elkezd ideges lenni, de a nő elrángatta, beszálltak a kocsiba és meg betartottam a középső ujjamat.
Igaz, hogy én is most már több mint egy éve egy 40 feletti thai nővel járok, de csak azért, mert nem kellek a fiatal lányoknak. Meg a "jól karbantartott" 40-eseknek sem. Egy thai nőnél még más az értékrend, az ő szemében én nagyon jó vagyok, és meg kell valljam, hogy még midnig nagyon cuki néz ki, és teljesen az ellenpólusa annak a fajta fejfájdításnak amit a nyugati nők 99%-a generál az embernek nap-mint-nap.
De rohadt unalmas állandóan ez a nyavalygás a kisemmizett férfiakról. A kis sötét incel képzeletvilágodban élsz, fogalmad sincs a magyar valóságról. A bejelentett minimálbér után 20 ezer gyerektartást (talán) fizető szemétládákról akik egymás között azon röhögnek és versenyeznek ki szivatja meg jobban a zasszonyt (a gyerek nem is számít), ki fizet kevesebbet.
Civilizáltabb országokban nem ilyen surmók nevezik férfinak meg apának magukat, az lenne a szégyen ha úgy proliskodnának a válás után mint a magyarok nagy része.
bocsi, de a nők állnak össze ezekkel a lókötőkkel, mert a csibészségtől nedvesednek be. Ami érthető is, csak utána nem kell sírni.
Ja és a 'rendes', de cserébe meg nem izgató viselkedésű/kinézetű férfiakat meg elküldik a halálba, vagy szó szerint meg sem látják, csak amikor már nincs jobb opció. De akkor is csak a pénz miatt.
Ja és ha nem tudnád akkor magyarországon mostmár az állam fogja megelőlegezni a gyerektartást (az agglegények befizett pénzéből)
illetve az állam fogja behajtani a tartásdíjat, az egész folyamatot szintén az agglegény befizetők pénzéből, hogy aztán a rosszfiú majd kölcsönpénzből befizessen 1-2 év huzavona után.
Persze értem én, nincs szükség az átlagos férfira mert az állam eltart. Spermadonornak meg a rosszfiú kell.
Hát én ebben a rendszerben nem kívánok részt venni
Ez a "rendes" fickó te lennél? 😂😂😂 Hát látjuk itt nap mint nap az ehhez hasonló kirohanásaidat, a te kamuiddal és provokációiddal van tele az egész téma.
Nem a te választásod hogy nem veszel részt a renszerben, de biztos jobban esik ezt hinni 😂
133 A férfi elveszített egy csomó pénzt? Vicces. Amikor megismertem, volt egy 10+ éves autója és ennyi, nekem saját lakásom. A házasságunk alatt eladtam a lakást, az árát egy az egyben beleforgattam a közös lakásunkba külföldön, az volt a beugrónk, ő a törlesztőt fizette egy évig (azaz fizettük MI a közös kasszából) ami nem volt 12 milliós érték. Mégis, amikor eladtuk a lakást, hazaköltöztünk, a banki hitel tisztázása után vettünk egy kis házat, az is közös tulajdon volt már, az én külön örökségem már nem számított. Anyámék még ráköltöttek pár milliót a felújításra, váláskor eladtuk, feleztünk. Sosem kértem számon, hogy őneki szinte semmi része nincs az egészből, csak annyi, hogy közös kasszán voltunk. Egyetlen szavam nem volt, pedig a gyerek nálam maradt, nem nála, tehát még azt sem mondhatjuk, hogy a gyerek miatt jófej voltam. Én őmiatta voltam jó fej, mert nem akartam, hogy kisemmizve érezze magát, pedig a jogos örökségem juttatott hozzá minket előbb a lakáshoz, aztán a házhoz, neki soha nem volt megtakarítása sem, máig nincs.
A mai napig akkor láthatja a gyerekét amikor akarja, tudja. A gyerektartás kb 5%-a fizetésének, mert külföldön él, jobban keres mint az itteniek mégsem használom ezt ki. Én valóban kiszámoltam, mennyit költök a gyerekre.
Szerintem te fele ennyi emberséget nem tudnál mutatni senki iránt, azért fogsz egyedül felfordulni.
10/139 A kérdező kommentje:
aha, csak úgy elmondok egy sztorit....
anno elmentünk ezzel a nővel a soundra és ott volt a szépfiú ex is a 19 éves új csajával és ez az elhervadt virágszál meg otthagyott engem a tánctéren és odament megsimogatni az arab gyereket, hogy az meg a csaját ölelte elől.
Meg ugye mig én aludtam, addig a csaj ennek a gyereknek irogatott, meg a végefelé már azt se tagadta hogy a tinderen keresgél. És akkor én vagyok a sérült mi? "
Amúgy érdekes, hogy mennyien bántják a kérdezőt, sokan el sem olvassák a hozzászólásokat csak egyből elmebetegnek , meg hülyének nevezik. Nekem fordítva tünik a dolog, az a nő akivel volt eggyütt annak vannak komoly problémái, nyilván a kérdező nem tudott túl lépni a sérelmeken..Kérdező hiába szereted ezt a nőt, vannak örök rbancok akiket az évek sem változtatnak meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!