Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi visz arra jóképű, sportos 30-as férfiakat, hogy olyan 40 feletti nőkkel legyenek, akik még önmagukat is "elhervadt virágnak" hívják?
3 éve összejöttem egy ügyvédnővel, aki akkor 37 volt, én 29.
Ez a nő jól nézett ki, és nekem nyilván nagyon bejött a dolog, mivel és annyira nem nézek ki jól, és mindig nagyon szűk választási lehetőségeim voltak a nőket tekintve.
Tudni kell, hogy ez a nő egy bántó (táv)kapcsolatban volt egy külföldi csávókával, aki végülis elhagyta a saját, 20 évvel fiatalabb mostohahúgáért.
Úgyhogy én csak amolyan pótlék barát voltam több mint egy évig, persze elmentünk nyaralni közösen, meg laktam is egy ideig nála, meg elismerten jó volt a szex is.
De hát ugye a csaj barátnői mind nagy emberekkel kavarásztak, maffiózókkal, menő, pénzes emberekkel, és gondolom engem szégyellt volna megjelenni velem akárhol.
Szóval anno kidobott, kicsit megzuhantam, szükség volt szorongás kórházi kezelésére is. Nyilván, ha tudok találni másik vonzó kinézetű nőt, akkor nem jönnek így össze a problémák.
Most előre tekerünk 3 évet, és pontosan ma beléjük futottam az utcán, mármint az új pasijával közösen. És hát ugye nem lepődünk meg, hogy egy magas, jó kiállású férfiről volt szó, de még mindig jópár évvel fiatalabb, mint a most 42 éves nő.
Érdekes módon, ha jól néz ki a pasi, akkor hirtelen nem jön elő a bullshit, hogy probléma a korkülönbség.
Mindenesetre megcsináltam a balhét és fullba elkezdtem magyarázni hogy figyi már te gyerek, én feleannyira nézek ki jól, mint te, mégis én dugtam ezt a nőt, ráadásul akkor még fiatalabb volt, és jobban nézett ki.
Meg fullba megkérdeztem, hogy ez a csávóka majd nem fogja elhagyni egy 20 évesért? Mert ha én kellenék a 20 éveseknek akkor azt választanám, mint minden épeszű ember.
És most tényleg? Ha egy fiú magas, és jól néz ki, akkor miért jár egy ilyen nővel? Semmi perspektiva, nem lesz gyerekük záros határidőn belül és ezt jól tudja a csaj is, tekintve, hogy már kb 33 évesen megállt a menstruációja.
Nem én találom ki ezeket a szabályokat.
Látszott hogy a csávóka elkezd ideges lenni, de a nő elrángatta, beszálltak a kocsiba és meg betartottam a középső ujjamat.
Igaz, hogy én is most már több mint egy éve egy 40 feletti thai nővel járok, de csak azért, mert nem kellek a fiatal lányoknak. Meg a "jól karbantartott" 40-eseknek sem. Egy thai nőnél még más az értékrend, az ő szemében én nagyon jó vagyok, és meg kell valljam, hogy még midnig nagyon cuki néz ki, és teljesen az ellenpólusa annak a fajta fejfájdításnak amit a nyugati nők 99%-a generál az embernek nap-mint-nap.
99 Nem egészen értem ezt a hozzászólásodat. Miért probléma az, hogy mi most egy -horribile dictu- magyar oldalon beszélgetünk magyarként? Ennyi ésszel és ilyen sikertelenséggel kétségbe vontam, hogy lenne olyan angol tudásod, hogy mélyebb beszélgetéseket folytass a thai nővel az élet értelméről meg a nőkkel kapcsolatos álláspontodról.
Két okból vagyok ilyen szemét és előítéletes. Egy: a nő (állítólag) még mindig veled van. Kettő: ha anyanyelvi szinten beszélnél angolul, nem lennél azért annyira sikertelen az életben.
101
ember, egy világcégnél dolgozom itt magyarországon szóval éppen azért tudogatok angolul, főleg, hogy 70%-ban angolul kommunikálok a cég többi részével. Direkt nem irtam hogy multi, mert annak itthon van egy sajátos jelentése. Ez egy világcég egy magyarországi irodája, nincs multis kultúra.
ja de biztos meg tudod magyarázni azt is, hogyan keres valaki 1 millió felett programozóként itthon angol tudás nélkül ;)
a legtöbb ismerősöm nem tud nyelveket, én magamtól tanultam meg angolul, nyelvvizsgáztam is, bizonyitottam.
nagyon beteg összefüggés, de hogy ILYET képes voltál összerakni...nos az téged minősít.
102
első barátnőm 21 évesen volt, ő 20 volt akkor. Vékony volt, csinos volt, csak nagyon falusi. Egyszerűen meguntam egy év után és hagytuk egymást.
Jártam egy 19 éves lánnyal, amikor 23 éves voltam, fél évig. Megtudta hogy nem vagyok belé szerelmes, aztán lelépett sírva. Persze utána még visszajött dugni párszor. Tipikus kezdő lány dilemmák.
most nem irok le mindenkit.
legutóbb egy 27 éves nővel 'jártam', igazából ő mindenkivel dugott, közben meg látszott rajta, hogy sík ideg, hogy ketyeg az óra és kéne gyereket szülni. A végén én maradtam neki meg egy másik fiú, aki nagyon pénzes volt, de cserébe elviselhetetlen. Egy ideig mindketten dugtuk ezt a nőt, aztán én nem mutattam különösebb elköteleződést, ugyhogy a másik fiúnál kötött ki, és igazából jól is tette.
De azért voltak olyan epizódok, hogy azt mondta a csaj, hogy neki igazából mindegy hogy kitől esik teherbe, mert tőlem is jó lenne neki gyerek, de a másik fiútól is. Meg amugy is a pénzes fiú tuti felnevelné akárki gyerekét, mert pénzes. AZZZZIGEN.
SZóval voltak elég megrázó beszélgetések így a fajfenntartás dilemmáival küszködő nők síkján.
"De hát ugye a csaj barátnői mind nagy emberekkel kavarásztak, maffiózókkal, menő, pénzes emberekkel, és gondolom engem szégyellt volna megjelenni velem akárhol."
Tehát a csajnak nem volt elég az 1 misi feletti programozói fizetésed, szégyellt miatta? Aha, hihető. Főleg, hogy te vagy az a thai nős incel, aki a másik kérdésénél leírta, hogy van egy lakása, de nem keres túl jól, csak átlagosan és ez miért nem elég és a magyar nők miért a pénzre mennek, bezzeg a thai nők milyen hálásak.....
Azóta meg hirtelen programozó lettél egy világcégnél, akinek nem jut korban hozzá illő nő.
miről beszélsz ember, legalább 6 éve nem jártam ezen az oldalon
ja és én nem vagyok programozó, egyik ismerősöm keres állítólag jól angol tudás nélkül is.
Pedig ugyanolyan érthetetlen vagy és a thai nő is stimmel.
Én nem azt mondtam, hogy nem lehet piszok jól keresni angol tudás nélkül is, mert lehet. De ha te profin beszélsz angolul, akkor azzal azért jól lehet keresni és sikeresnek lenni, tehát nem kéne azon sírnod, hogy a pénz miatt nem kellesz a nőknek.
hát most hogy mondjam. Jól keresek. Senki nem mondhatja azt, hogy rosszul. A képességeimhez mérten és az átlaghoz képest is jól. Több fizetésemelést is úgy értem el, hogy kinyitottam a számat, nem csak a csodát vártam.
Nem a pénz miatt nem kellek, hanem a kinézet miatt. Mert az az elsődleges faktor. Ha nincs jó kinézet, akkor ilyen több milliós havi bevétel kell, hogy ellensúlyozza és túlnézzenek a kinézeten.
De akkor is az igazi szexuális vonzalmat a jóképüek irányába fogják érezni.
En jol tudok angolul, thaiul is egy kicsit, de malajul es indonezul jobban, oszt megse vagyok kirobbanoan sikeres.... A noknel meg foleg nem :D
37F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!