Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek "illik" előhozakodni a második randival?
Ha a lány teszi, akkor azt mondják hogy fut a fiú után...
Ha meg nem teszi, akkor meg lehet a fiú gondolja úgy, hogy minek fusson olyan szekér után, ami nem veszi fel... XD
22/L

Ez a pasi dolga. Még ebben a mai, fordított világban is:)
18/L

Lehet, hogy én vagyok a hülye, de úgy gondolom, hogy annak a személynek kell felhoznia, akit elhívtak a randira. Szóval, ha a fiút hívta el a lány, akkor a fiúnak kell felhoznia, ha meg a lány lett elhívva, akkor neki.
Nem tudom csajok, hogy hogy gondoljátok azt, hogy egy srác elhív titeket valahová, igyekszik úgy rendezni az estét, hogy jól érezzétek magatokat és még Ő is hozza fel a következő randit? Te jóó ég, hol éltek? Vot már olyan köztetek, aki túljutott az első randin?
20F

Ha lány vagy akkor tali végén mosolyogj rá kedvesen és mondd azt,hogy nagyon jól éreztem magam Veled!
Ebből érezni fogja.

nálunk ugy volt hogy hazaértünk és beszélltünk akkor ö kérdezte meg hogy lehet-e én akartam csak ö volt a gyorsabb!
16/F
Hát úgy alakult, hogy véletlenül futottunk össze! :)
De szerintem én is rákérdeztem volna, ha nem talizunk így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!