Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Bigott lennék, amiért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bigott lennék, amiért nem akarok droghasználokkal randizni?

Figyelt kérdés
Nincs bajom azzal ha valki ilyen szerekkel él, de egyszerűen nem szeretnék érzelmileg kötődni ilyesvalakihez.

2021. jún. 12. 23:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
56%

Szerintem van különbség a *használtam már*, és a *továbbra is tervezek használni, mert imádom* között.

Egyébként nálam az alkoholizálás és a dohányzás is kizáró ok.

2021. jún. 13. 08:59
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
A kávé is drog!
2021. jún. 14. 21:15
 13/14 A kérdező kommentje:
Láthatóan mindenki számára érthető volt a kérdés, de azért a gyengébbek kedvéért had emeljem ki, hogy nyílván nem a kávét, csipkebogyót és társait értettem drogok alatt. A keserű emberek menjenek máshova kötekedni, köszi puszi
2021. jún. 14. 23:38
 14/14 A kérdező kommentje:
Illetve nyilván az orvosok által felírt gyógyszeres kezeléseket sem...
2021. jún. 14. 23:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!