Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az interneten megismerkedtem egy lánnyal, tetszünk egymásnak, nemsokára találkozunk, vigyek neki valami ajándékot? Ha igen mit?
Azért akartam neki gyűrűt, hogy örüljön, elkápráztassam:D
Hogy érezze, hogy fontos nekem.
Ne, ne vigyél semmit. Oké, hogy netről már valamennyire ismeritek egymást, de a valóság csak most kezdődik. Sztem a nők nagy része zavarba jön attól, ha már az első randin valami ajándékot kap. Én pl. még a rózsának sem örülnék, túlzásnak érezném.
Majd ha többször találkoztatok, netán alakult is valami, ráérsz akkor megajándékozni.
Sok sikert! 25/N
Ha ez lesz az első személyes találkozó, márpedig sztem ez lesz:D, akkor ne vigyél semmit, max a második vagy harmadik randin, akkor már kedves gesztus, és a lány is érzi h komolyan gondolod:)
Angel
1. találkozás lesz, sok képet látott már rólam, és tegnap felsorolta 20 mondatban, hogy miért imád:D
Úgyhogy szerintem ő már most elég komolyan gondolja, személyesen viszont más lesz minden az biztos.
Szerintem egy rózsa az első randira még belefér.
Lehet, hogy ma már ez annyira nem szokás, de engem elbűvölne, az biztos. És szerintem sok lányt még rajtam kívül.
Jó szórakozást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!