Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy fogadjam el önmagam és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Girlll3 kérdése:

Hogy fogadjam el önmagam és másokat is?

Figyelt kérdés
Nem szoktak bókolni nekem. Tudom, hogy nem vagyok szép és csak a ruháimat szokták dícsérni, de engem nem, sőt ismerősök meg is említik a hibáimat, ami nem esik jól. Ti hogy fogadtátok el magatokat? Ismerkedésnél is lejjebb kellene adnom, de tudom, hogy akkor se lenne jobb, mert nem azért lenne velem valaki, mert szépnek vagy gyönyörűnek tart, hanem mert valami megfogta őt bennem, ez még a jobbik eset, a rosszabbik, hogy nem talált jobbat és ideiglenesen beéri velem is. A hibáimon igyekszem dolgozni, de van, amin nem tudok és azt is észreveszik és megemlítik. Másokkal szemben is egyre kritikusabb vagyok, ellenkező nemmel szemben. Szinte alig van olyan férfi, aki tetszene, ezt sem értem miért van.

2021. jún. 10. 19:17
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen az élet, a legtöbb embernek nem bókolnak idegenek, és nem tartják gyönyörűnek még akár a szerelme sem, mert objektíven átlagos a kinézete. Nyilván neked is ezért kevés férfi tetszik.

Az ismerőseid meg parasztok, ha a hibáidat emelik ki, és nem az erényeidet. Nem kell az ilyenekre hallgatni, húzd ki magad, ez vagy te, és ne másoknak akarj megfelelni, hanem magadnak.

2021. jún. 10. 19:42
 2/6 anonim ***** válasza:
50%

Te is kezdesz atalakulni, a szomorkodo, elegedetlen incelle (csak no formaban).

Azt ne vard, hogy nagyon meg fogsz valtozni.

Aki azt mondja, hogy meg tudja valtoztatni teljesen azokat az elemeket, elveket amik alapjan felnott, az nem tudja mirol beszel vagy meg maganak is hazudik.

Senki nem fogja megvaltoztatni a komfortjat tudatosan.

Amit tehetsz viszont, hogy egyre tudatosabban elsz es az ilyen toxic megnyilvanulasokat visszafogod, valoban eszreveszed hogy vannak hibaid es igyekszel ellenuk tenni.

De ettol nem fogsz megvaltozni, csak elnyomsz egy par dolgot.

2021. jún. 10. 19:46
 3/6 A kérdező kommentje:
2-es! Az incelek gyilkolázgatnak, mert nem kapnak szexet. Viszont szexre lenne lehetőségem....Kvázi ez így hülyeség.
2021. jún. 10. 19:57
 4/6 anonim ***** válasza:

3

Azert az incelseg eleg tag fogalom, nagyon sokan masra hasznaljak.

Valaki szerint nogyulolok mert elegedetlenek

Valaki szerint csak alapbol nogyulolok mert igy nottek fel

Valaki szerint csak szex kell nekik ahogy te latod

Valaki szerint a nok hibasak mindenben ha parkapcsolatrol van szo

Es a lista megy tovabb.

2021. jún. 10. 20:01
 5/6 harebell ***** válasza:

A legtöbb ember átlagos kinézetű (azért átlag), nem "gyönyörű". Még ha kicsit átlag alatti is valaki, akkor is ápoltsággal, igényességgel, odafigyeléssel elérheti azt, hogy a külseje összességében inkább pozitív, kellemes legyen. Nőként ehhez még smink nélkül is (ha esetleg nem szeretsz sminkelni) rengeteg eszközöd van, előnyös haj, kiegészítők, stílusodhoz és alkatodhoz illő ruhák stb. És itt jön még a képbe az a közhely, hogy a szépség belülről fakad, mert a kisugárzás, a jó személyiség igenis meg tudja szépíteni az embert.

Amúgy sem csak külső adottságok alapján nézzük a másikat. Írod, hogy kevés olyan férfi van, aki tetszene (ez szerintem természetes), ettől még biztos éltél át már olyat, hogy valaki elsőre talán nem jött be, de ahogy megismerted, egyre vonzóbbá vált a szemedben.

Ne pörögj túl sokat a külsődön, főleg ne azokon a dolgokon, amiken nem tudsz változtatni.

2021. jún. 10. 20:11
 6/6 A kérdező kommentje:
5-ös, nem én pörgök rajta. Mások szoktak kritizálni engem.
2021. jún. 10. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!