Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdekes a helyzet. Kíváncsi vagyok a véleményetekre (? )
Már több, mint4 éve az egyik legjobb barátom, volt idő mikor én ennél többet szerettem volna, de ő nem, ezért megmaradt a barátság... Most ott tartunk, h pasit próbál szerezni nekem:)(nem mintha nem menne)szimplán úgy gondolja, h az ismerősével jó párt alkotnánk.. viszont múlthéten elmentünk ketten bulizni, és hát mind aketten jócskán többet ittunk a kelleténél, nem történt semmi olyan dolog, de nem sokon múlt..nem csókolt meg, viszont hát :$ simogatások voltak.. bár ahoz elég heves volt:d
Szal, nem tudom mi tévő legyek... magát a helyzetet sem nagyon értem...
Valaki esetleg?:D
utolsónak, csak annyit, h nem tudok vele erről beszélni, még ha össze is szedem a maradék bátorságomat, akkor sem menne, hisz kerül.pedig mikor utoljára találkoztunk nem történt semmi csak beszélgettünk, meg bemutatott az apukájának ennyi.Viszont azóta folymatosan nem ér rám, eddig mindig tudott legalább időpontot mondani, hogy kb mikor lenne neki jó talizni, de most csak annyit kapok, h nem tudom.. nem tudom.
Hát én sem tudom már mit hogyan hol, mikor kellene tenni..Viszont napról napra rosszabb, hiányzik a társasága.
A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 10:27
Megkérdezhetem miért döntöttél így? Mi volt az oka h leépítetted a kapcsolatot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!