Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Akik régóta egyedül vannak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik régóta egyedül vannak, nem szoktátok néha érezni, hogy már féltek belemenni egy kapcsolatba vagy elképzelni sem vagytok képesek?

Figyelt kérdés
Minél több idő telik el egyedül annál nehezebben tudom elképzelni, hogy legyen valakim, tettekben pedig nem is nagyon tudok tenni érte. Elmentem randikra, próbáltam nyitott lenni, tényleg megismerni a másikat, de mindig olyan távolinak éreztem magamat. Mintha lenne bennem egy gát, amit nem tudnék megugrani. Talán túl bizalmatlan vagyok és nem hiszek benne, hogy pár randinál több is alakulhat, mert nekem elég sok idő kell ilyenekhez. A legtöbb embernek pedig nincs türelme lassan haladni, vagy inkább dobnak valaki más miatt. Az elmúlt időben elengedtem az ismerkedést és inkább magamra koncentrálok, de néha esténként gondolkodom ilyeneken, hogy miért vagyok ennyire defektes. Van más is így ezzel?
2021. jún. 6. 22:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
8%
7 éve vagyok teljesen (értsd: még egyéjszakás sem volt) egyedül. "Belebetonozódtam" ebbe az állapotba, el sem tudnék képzelni már mást. Ha lenne lehetőségem (nincs amúgy), sem mennék bele egy kapcsolatba. Igazából már nincs is igényem rá, de nem tudom, hogy azt ez a 7 év ölte ki vagy valójában soha nem is volt, csak "másoltam" (vagyis szerettem volna) a többi embert magam körül, akiknek volt. Libidóm van, elég magas, de nagyon nem vagyok vonzó nő, így "csak szex és más semmi" jellegű dolog sem jön össze. Jó, nyilván ha igent mondanék egy 20-30 évvel idősebb alkesz szutyoknak, akkor lehetne, de nem megy olyannal, akit nem kívánok. Pedig tudom, hol a helyem; tisztában vagyok vele, hogy ha én magam taszító vagyok, akkor nem jogos az igényem, miszerint vonzódni szeretnék a partneremhez, de attól még, hogy ezt józan ésszel belátom, képtelen vagyok "megerőszakolni magam". 😕
2021. jún. 7. 07:10
 12/12 anonim ***** válasza:
De, igen. Nekem sosem volt még párkapcsolatom, randim, semmi sem okkal, viszont totál érdekelne, hogy milyen lehet az ilyen. Ugyanakkor, ha jönne valami lehetőség/vagy ha jön is, akkor befékezek, és elzárom a lehetőségeket magamtól. (F)
2021. jún. 7. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!