Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Akik régóta egyedül vannak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik régóta egyedül vannak, nem szoktátok néha érezni, hogy már féltek belemenni egy kapcsolatba vagy elképzelni sem vagytok képesek?

Figyelt kérdés
Minél több idő telik el egyedül annál nehezebben tudom elképzelni, hogy legyen valakim, tettekben pedig nem is nagyon tudok tenni érte. Elmentem randikra, próbáltam nyitott lenni, tényleg megismerni a másikat, de mindig olyan távolinak éreztem magamat. Mintha lenne bennem egy gát, amit nem tudnék megugrani. Talán túl bizalmatlan vagyok és nem hiszek benne, hogy pár randinál több is alakulhat, mert nekem elég sok idő kell ilyenekhez. A legtöbb embernek pedig nincs türelme lassan haladni, vagy inkább dobnak valaki más miatt. Az elmúlt időben elengedtem az ismerkedést és inkább magamra koncentrálok, de néha esténként gondolkodom ilyeneken, hogy miért vagyok ennyire defektes. Van más is így ezzel?
2021. jún. 6. 22:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
85%

Sokan vannak akik szinte már bele vannak keseredve abba, hogy az istenért se kellenek senkinek hiába próbálkoznak. Még egy nyavalyás randi sem jön össze.

Így már inkább hagyja az egészet a fenébe.

És minél idősebb annál inkább letesz az egészről.

2021. jún. 6. 23:15
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

És libidód sincs rá, hogy ha már nem is kapcsolatosdi, de más igények? vagy bármi más, ami egy párkapcsolattal jár?

Amíg nincs rá motivációd, addig nem lesz kapcsolatod. Pszichológussal elbeszélgetnék mindenképp. Ez a gátoltság dolog jelez valamit... valahol változtatnod kell az életmódodon. Rosszabb esetben más, akár testi gondok is lehetnek, ha nincs libidód.

2021. jún. 6. 23:26
 3/12 A kérdező kommentje:
Igényem van mindenre, de nem érdekel ha nem a megfelelővel csinálhatom.
2021. jún. 6. 23:32
 4/12 anonim ***** válasza:
Viszont akkor senki sem megfelelő, és ez a gond?
2021. jún. 6. 23:35
 5/12 A kérdező kommentje:
Igen, nem tudok kialakítani mélyebb kapcsolódásokat, mert túl lassú, bizalmatlan vagyok a kezdetekben.
2021. jún. 6. 23:39
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Értem, akkor továbbra is a szakmai segítséget javaslom, pszichológus.

És adj időt, teret magadnak, ismerj meg új dolgokat az életben, új hobbikat! Hátha csak egy kis környezetváltozásra van szükséged.

2021. jún. 6. 23:52
 7/12 anonim ***** válasza:
72%

Mondjuk nem tudom, hogy hol ismerkedsz. Soha nem volt problémám a párkereséssel, de ha Tinderen kellene ismerkednem, akkor nem tudom, hogy ki jutna el velem a harmadik randiig.

Eddig csak olyanokkal jöttem össze, akiket hónapok/évek óta ismertem. Nem is értem, hogy emberek hogyan tudnak csókolózni kvázi idegenekkel 1-2-3-4 randin.

Szóval javasolnám, hogy keress nagyon céltudatosan olyan közeget, ahol sok a fiatal nő (pl. valakivel álljatok össze és menjetek be egyetemi női aerobikra vagy hasonló) és kezdj el kapcsolatokat kialakítani nőkkel, akiknek vannak további női ismerőseik, hogy legyenek kapcsolataid, amikből kialakulhat vonzalom.

2021. jún. 7. 00:24
 8/12 anonim ***** válasza:
14%
Én 20 évesen már belefáradtam az egészbe, de hál isten a gyűlölet a másik nem iránt már elfeledteti minden gondom.
2021. jún. 7. 00:38
 9/12 anonim ***** válasza:
Pont így vagyok vele. Azért próbálkozom kommunikálni néha, és bízom benne, hogy egy kedves és értelmes nő tud még majd annyira motiválni, hogy kimozduljak a letargiámból.
2021. jún. 7. 02:08
 10/12 anonim ***** válasza:
Nekem ilyenkor aldas volt az alkalmi szex, tarskeresorol. Mindig jol sikerult, kerek egesz kis tortenetek voltak, es meggyoztek rola, hogy ujra bele tudnek jonni a kozelsegbe.
2021. jún. 7. 02:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!