Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van ilyenkor?

Figyelt kérdés

Tizen éve ismerjuk egymast, kb 2 honapig beszeltuk a randit, volt sok intim kepcsere, forrt a levego. Aztan a tali ota nem beszelunk.

Nem volt semmi, mindketten zavarban voltunk, en sokat valtoztam miota nem latott, meg pont szarul is neztem ki, 2,5 ora alvas utan..

A napomat ugyanugy nezi, de nem ir.

Gondolom, ez rossz..?!

A valtozas oka par plusz kg, 2 gyerekem van, a masodik utan pajzsmirigy miatt ment a fogyas.

Plusz mindketten sajnos csaszarral szulettek, a hasam nehezen megy le.

2021. jún. 6. 22:46
 1/4 anonim ***** válasza:
79%
Kémia nélkül nem megy, és a randin kiderült, hogy nincs kémia. Ez nem a kialvatlanságodon múlt, hanem egyszerűen nem illetek össze. Jöhet a következő...
2021. jún. 6. 22:52
 2/4 A kérdező kommentje:

Evekig osszejartunk szexelni..

Volt kémia, megolteltuk egymast, bújt volna, stb.

De lehet, a testem nem tetszik neki. Úgy vettem észre a vékony lányokat szereti.

2021. jún. 6. 23:38
 3/4 A kérdező kommentje:
Mondjuk a képeimen is tiszta, hogy van rajtam egy kis fognivaló.. szóval nem értem.
2021. jún. 6. 23:39
 4/4 anonim ***** válasza:

Kgtól eltekintve is simán lehet, hogy már nem tetszel neki. Az emberek változnak, a véleményük is.

Keress tovább mint futsz valaki után akinek nem igazán kellesz.

2021. jún. 7. 07:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!