Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Urak, van olyan típusú alsónemű, amit nem akartok látni egy nőn, vagy akár el is menne a kedvetek tőle? Vagy mindegy milyet hord valaki?
"de azt kizárólag a szoknya miatt"
Ha megengeded angolul idézek kedvenc "komédiásomtól" Craig Fergusontól, amikor Keanu Reeves volt a vendége:
"...what is the point of being on a fucking bike Keanu..."
Röviden, most kizárólag faszi oldaláról nézve, nem az a lényege a szoknyának, hogy megadd a lehetőségét egy kis huncutságnak? Legalábbis régen faszik gyülekeztek buszmegállókban (bár lehet az még az omnibusz kora volt), hogy a leszálló nők kivillanó ***bokáját*** esetleg megpillanthassák.
#5-ös vagyok, amikor Kubában jártam sok éve, akkor ott nagyon sok nő ízléstelen "biciklis nadrágot" hordott, ami alá nem tangát vett, bár ott az ízléstelen nadrág volt a fő bűn főleg, nem ami alatta volt. Mellé még jött a nagy popó részükről. Na, az nem volt szép.
Én elegáns irodai környezetben dolgozom (dolgoztam Covid előtt...). Számomra még az visszataszító, amikor tündérkék kiskosztüm alá tangát vesznek. Tudom ez fura, de tipikusan innen lehet tudni melyik kurvа és pályázik valamelyik vezetőre ;).
Na a kedves 7-es személyében megjelent a mai taperolós kérdés szerzője, vagy az az egy válaszoló onnan aki egyetértett vele és a nőt szidta.
Lenge ruha, jókedv = útszéli viselkedés, le lehet tapizni a rib.ncot
Tangát hord = qrva
Taps.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!