Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Urak, van olyan típusú alsónem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Urak, van olyan típusú alsónemű, amit nem akartok látni egy nőn, vagy akár el is menne a kedvetek tőle? Vagy mindegy milyet hord valaki?

Figyelt kérdés
Koszos, vagy rossz állapot nem játszik:D

2021. jún. 5. 21:04
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
15%
Ázsiában (Japán...) de főleg Dél-Amerikában hosszúszárú feszes shortot vesznek szoknya alá. Na az totál kiábrándító volt nekem.
2021. jún. 5. 21:11
 2/23 anonim ***** válasza:
6%
Amit az első ír az nekem sem tetszene, de igazából mindegy milyet hord.
2021. jún. 5. 21:20
 3/23 anonim ***** válasza:
95%
#1 de azt kizárólag a szoknya miatt, amúgy ők is rendesn bugyit hordanak! Csak nem akarják, hogy szélben mindenük kilátszódjon, ha lebben egyet a miniszoknya.
2021. jún. 5. 21:22
 4/23 A kérdező kommentje:
Hát, én szökőévente veszek fel ruhát (alkalom miatt), és ha csak nem egy egészen hosszú ruháról van szó, nekem alap hogy veszek fel alá egy rövid, tapadós, nyári nadrágot pl. Más esetben feszült lennék, így viszont nem kell aggódnom, ha épp leülök vagy hasonló, mert erre is gondoltam.
2021. jún. 5. 21:29
 5/23 anonim ***** válasza:
0%

"de azt kizárólag a szoknya miatt"

Ha megengeded angolul idézek kedvenc "komédiásomtól" Craig Fergusontól, amikor Keanu Reeves volt a vendége:

"...what is the point of being on a fucking bike Keanu..."

Röviden, most kizárólag faszi oldaláról nézve, nem az a lényege a szoknyának, hogy megadd a lehetőségét egy kis huncutságnak? Legalábbis régen faszik gyülekeztek buszmegállókban (bár lehet az még az omnibusz kora volt), hogy a leszálló nők kivillanó ***bokáját*** esetleg megpillanthassák.

2021. jún. 5. 21:30
 6/23 A kérdező kommentje:
Emberek, esetleg tegyük fel hogy egy nadrágot viselő nővel találkoztok:D
2021. jún. 5. 21:33
 7/23 anonim ***** válasza:
2%

#5-ös vagyok, amikor Kubában jártam sok éve, akkor ott nagyon sok nő ízléstelen "biciklis nadrágot" hordott, ami alá nem tangát vett, bár ott az ízléstelen nadrág volt a fő bűn főleg, nem ami alatta volt. Mellé még jött a nagy popó részükről. Na, az nem volt szép.

Én elegáns irodai környezetben dolgozom (dolgoztam Covid előtt...). Számomra még az visszataszító, amikor tündérkék kiskosztüm alá tangát vesznek. Tudom ez fura, de tipikusan innen lehet tudni melyik kurvа és pályázik valamelyik vezetőre ;).

2021. jún. 5. 21:39
 8/23 anonim ***** válasza:
47%
Nálam a testszínű bokafix, térdfix vagy titokzokni csapja ki a biztosítékot.Az le tud lombozni rendesen.
2021. jún. 5. 21:43
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

Na a kedves 7-es személyében megjelent a mai taperolós kérdés szerzője, vagy az az egy válaszoló onnan aki egyetértett vele és a nőt szidta.

Lenge ruha, jókedv = útszéli viselkedés, le lehet tapizni a rib.ncot

Tangát hord = qrva

Taps.

2021. jún. 5. 21:47
 10/23 anonim ***** válasza:
5%
#9, tévedsz. Ha elegáns office környezetben dolgoznál magasan kvalifikált emberek között tudnád, hogy kiskosztüm alá illetlenség tangát venni munkahelyen. Csak a kurvák teszik. Hétköznap mindenki azt visel, amit akar. De magasan kvalifikáltak világában ***munkahelyen*** ez nem dívik. Mondjuk honnan is tudnád ezt :D.
2021. jún. 5. 21:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!