Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szerintetek nem "gáz" egy fiún a Star Wars-os alsónemű?
Hát attól függ, milyen... ha konkrétan nagy, szembőli kép van az alsón Darth Vaderről ott, ahol a srác farka van konkrétan, én biztos röhögőgörcsöt kapnék. Nem azért, mert jaj, az geekség, hanem mert bizarr. Ha pici Darth Vaderek vannak rajta, vagy felirat, az már nem lenne gond.
Illetve engem a Star Wars-rajongás nem zavar, de engem se tartson azért buta p...nak meg hülyének, mert nem érdekel a Star Wars (2 részt láttam belőle, az elsőnek kijött részt meg a történet időrendjében elsőt, nem kötött le egyik sem).
Hát ha egy kicsit poénosra fogod a témát esetleg jól is kijöhetsz az egészből, mint én mikor kényszerűségből a kefélő bárányos alsót huztam fel. Nem kell hogy mondjam elmosolyogta magát a barátnőm mikor meglátta. Mondom neki: "remélem nem csak nézegetni akarod hanem ki is probálnád a képen látható pozokat." :D
Remélhetőleg nincs a SW-os alsóra írva hogy "Én vagyok az apád", mert akkor el van cseszve az egész, de erényövnek tökéletesen megfelelne xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!