Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esélye, hogy nem csajozott be és még oda jár edzeni is?
Tavaly februárban, pandémia előtt, nézegettük egymást egy sráccal a fitnessben, de nem léptem és nem adtam olyan jelzéseket, hogy jöhet, mert volt egy bonyolult kapcsolatom és nem akartam inkorrekt lenni. Aztán már március elején lezártuk, a barátoktól tudom, hogy lejárt, de mindig elkerültük egymást időben.
Jövő héten fogok tudni ennyi idő eltelte után először lemenni és az a kérdésem, hogy szerintetek mennyi az esélye, hogy pandémia alatt becsajozott vagy hogy máshol edz? Szerintetek lehet még esély? Ha ott lesz, tuti lépek valamit.
Ha x feltételezés van akk x feltételezés igaz rá, nulla valós infó. Ezt utálom a nőkben a legjobban. Egy szimpla nagyon egyszerű kérdést sem vagytok képesek feltenni.
Lásd: van barátnőd? 🤷🏻♂️
Nem, vigyorgok, ha nem vigyorog vissza, van neki.
Mivan ha nincs csak nekiáll agyalni h most mivan, szabad-e hozzádszólni vagy teis hercegnő vagy vagy most mivan érted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!