Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor egy férfi találkozó alatt zenét tesz fel, bort vesz és főz nekem, akkor romantikázni szeretne és randinak számít? Mi számít randevúnak, ha nincs kimondva konkrétan? Mind ketten szinglik vagyunk és 30+
Figyelt kérdés
Olyan régen randiztam, hogy már kijöttem belőle és nem tudom mi az és nem.2021. jún. 5. 13:43
11/13 anonim válasza:
Mindent bedob, hogy imponaljon. Mi kellhet meg?
12/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat
2021. jún. 5. 20:40
13/13 anonim válasza:
Ez a tipikus ebből dugás lesz forgatókönyve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!