Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Udvarlásnál, flörtölésnél mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Udvarlásnál, flörtölésnél mi az ami creepy vagy cringe?

Figyelt kérdés
miket érdemes elkerülni?

2021. jún. 4. 18:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Minden ami izzadságszagú és erőltetett lehangol, minden ami lélekkel teli és spontán feltüzel. - már ha nem lett volna egyértelmű..
2021. jún. 4. 21:35
 12/13 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat :))) pont ilyenekre gondoltam! hasznos volt olvasni őket!

tudom, sajnos szokásom néha angol kifejezéseket használni, de nálam ez szakmai ártalom sajnos

méz-illatú méhkirálynő :D tényleg volt ilyen? beszarábia :DDD

a tapperolással egyetértek, a pajzán utalgatás sz'tem még oké, ha csak poénkodik

azzal is rendbe vagyok igazából, ha elmondja, hogy az előző pasijai közül melyik mekkora szemétláda volt, így legalább tudom, milyen NE legyek

az én listám:

- én se szeretem ha ocsmányul beszél a lány vagy egyfolytában bmegezik...mit gondolnak rólunk az emberek?

- ha plázacicául beszél...láwollak, fürcsi, bocsika, szal...brrrr!

- ha már rögtön az első randin a politikai meg a vallási nézeteit próbálja hirdetni, téríteni

- ha leissza magát a sárga földig, vagy eleve tudatmódosítva jelenik meg (saját gyűjtés,nem fantáziálok)

- ha köpköd, orrot túr vagy más efféle dolgot művel

2021. jún. 4. 21:58
 13/13 anonim ***** válasza:
51%
Ami nálam kiveri a biztosítékot, az a "lehozom a csillagokat az égről" fajta viselkedés, az az erőltetett bókolás, nyalizás, tenyérbemászás, amin látszik, hogy csak bevágódni akar. Meg ennek a társa, ha úgy viselkedik, mint a rajongók a celebekkel. Pl. egyszer egy srác többször is megilletődve köszönte meg egy randin, hogy "igent mondtam" (Nem a kezemet kérted meg, tesó!)
2021. jún. 5. 03:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!