Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az Insta-apokalipszis óta a férfiaknak tényleg nehezebb barátnőt /szexpartnert találni?
Megnövekedtek a külsőt illetően a nők igényei?
Az van, hogy a felső 10-20% pasival dug a nők többsége?
Pontosan. Emiatt fog kihalni a fehér ember, és következik be a szociális összeomlás, és a következő világháború, és drágább lesz miatta a kenyér IS.
Boldog vagy? 🙄
Ehhez nem kell insta-apokalipszis se, bőven elég ha jóval több a férfi, mint a nő.
Jaaa egyébként az átlagos, de még az átlag alatti nők is bőven találnak partnert.
Én nem tartom magam felső 10-20 %-nak, mégis egy igen jó nővel dugok.
Ez hogy a fenébe lehet?
5
Talán a nők annak tartanak?
Nem tudom...
Nem is az a lényeg, hogy minek tartod magad, hanem hogy az ellenkező nem minek tart. Na ez már a cinkesebb kérdés.
A lepontozásokat visszaosztottam. Ez nekem is megy.
Nem. Szerintem ez egy hülyeség.
Egy normális pasi, vagy pontosabban, egy férfi bármikor talál magának nőt. Jó nőt.
Ugyanis a nőket nem elsősorban a külső érdekli, hanem hogy legyen Férfi. Aki figyelmes, tisztességes, biztonságérzetet nyújt, komoly de van humora és intelligens. És úgy képes bánni a nővel, hogy az tényleg Nőnek érzi magát.
Ha ilyen, akkor a küldő (bizonyos határok között) teljesen mellékes.
8
Biztonságérzet egy 60 kilós is tud adni?
ezek tipik bulvárszövegek..."legyen FÉRFI"..."tényleg nőnek érezhesse magát"...aztán mikor konkrétan rákérdezel, hogy ez mi a tököt akar jelenteni, ahány nő, annyi válasz jön...
roppantul hasznos, de tényleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!