Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ismerkednétek olyannal akinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkednétek olyannal akinek nincs védettségi igazolványa?

Figyelt kérdés
Bele gondolva nem mehetek el vele sehová a mostani helyzetbe szerintetek megéri ilyen emberrel ismerkedni sőt még meg is fertőzhet az oltatlan. Ti hogy álltok ezekhez??
2021. jún. 3. 12:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
33%
Csak fájzeressel. :D
2021. jún. 3. 13:51
 12/16 anonim ***** válasza:
54%
Én is azt mondom, hogy ha nem konteohívő idióta, akkor igen, de ha meg nem az, akkor miért ne lenne beoltva? :)
2021. jún. 3. 14:03
 13/16 anonim ***** válasza:
86%

12.

Én mondjuk gyógyszerallergia miatt nem vagyok,ilyen is van sajnos. :(

2021. jún. 3. 14:17
 14/16 anonim ***** válasza:
64%
Le lehet hordani bárminek, de én nem. Egyszerűen az értékrendem és a világlátásom alapja, hogy világjárványban beoltassam magam. Akinek ugyanez nincs meg, azzal esélytelen, hogy egy hullámhosszon legyünk. Egy ismerkedésem pont emiatt szakadt meg legutóbb. Megpróbáltuk, de nem jött össze. Az a kevésbé problémás része, hogy "nem lehet menni sehova"
2021. jún. 3. 15:47
 15/16 anonim ***** válasza:
58%
Ha valamilyen betegség miatt nem oltathatja magát, de amint meggyógyul/lesz neki megfelelő oltóanyag, pótolja, akkor nem lenne kizáró tényező. Egyéb esetben igen, mert én is úgy gondolom, ahogy a 14-es: az én értékrendem szerint is oltakozni kell egy világjárvány idején, hogy védjük magunkat, a szeretteinket, és a társadalom azon részét, akik valamiért nem oltakozhatnak, vagy valamiért nem hat náluk a vakcina. Aki ebből nem akarja kivenni a részét: lelke rajta, nem kötelező a védőoltás, ergo azt csinál, amit akar, de nekem is jogom van emiatt úgy dönteni, hogy nem szeretném szorosabbra húzni az ismeretséget.
2021. jún. 3. 17:26
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ismerkednék. Nekem van, de nem ez számít. N
2021. jún. 3. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!