Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki tőle csúnyábbal jön össze tényleg boldogabb?
Az egyik haverunkat kérdeztük meg egy idő után diszkréten hogy ilyen jók a barátnője belső értékei, vagy mégis miért jár egy kövér csajjal, ha sokkal jobbat is kaphatna.
Mondta hogy igen, persze, nagyon elragadó tuljdonságai vannak, de a vékony lányoknak is ugyanúgy azok voltak. Csak élvezi hogy nem kell aggódnia, féltékenykednie, nincsenek nagy elvárásai a lánynak mert tudja hogy ő sem egy tökéletes ember.
Tényleg járnátok valakivel aki nem olyan vonzó, csak hogy ne cseszegessen annyit, ne kelljen féltened/féltékenykedni?
Mondjuk azt is mondta hogy szereti ahogy rajong érte a csaj, hiszen azért mázlija van.

Normális esetben ez nem jellemző, de felejtsük már el, hogy kövérség=csúnyaság. Egy csomó mindenkinek tetszenek a kövér nők, és a haverod se járna vele, ha undorodna tőle, hiába beszél magas lóról.
(Egy vékony, valóban csúnya nő)

2-es, nem általánosságba mondtam, biztos vagyok benne hogy valaki imádja a kövér nőket, a mi ismeretségi körünkben viszont nem ez jellemző.
Hát nem tudom, tény és való hogy a fullos nőkkel nem jött össze neki, de volt hogy ő szakított egy k*rva széppel, mert ki volt attól hogy sok a fiú haverja, nem mond le róluk, buliba is néha együtt mennek..stb. Aztán mondta h kösz akkor nem,pedig rendes bele volt esve.
Nem mondanám hogy beteg, szerintem normalis hogy valaki biztonsagot akar, es teny es valo h a csunyabb noket nem kell annyira felteni a tobbi pasitol.

Normális esetben az ember azzal jön össze, akibe szerelmes.
Amúgy én pl. vékony lány vagyok, de sok szép duci nőt látok, akik szerintem vonzóbbak, mint én... Persze nem az egészségtelenül elhízottakra gondolok...

Maga a kérdés is már megbukik azon a ponton, hogy kinek mi a szép? Ki szerint csúnyább nála? Szerinted? Szerinted? Mariska néni szerint?
Azon a ponton megvégképp elbukik, hogy ugyebár a külső az csak egyetlen szempont a sok közül. Attól, mert valakinek khm "tökéletes" a külseje, még nem leszek belé szerelmes. Ahhoz teljesen más dolog kell.
8: nem feltétlen
Oké, a kövérség lehet tetszetős, de nálunk nem az, legalábbis se haveri körbe se családi körbe.
De az hogy a bőre ragyás/sima, a haja szép, vagy igénytelen/fiús, ha kövér is de a testén a bőr feszes vagy nem, ezek azért elég konkrétak.
Plusz tudom hogy külsőségekről volt szó, de azért az se mindegy hogy főkönyvelő a csaj vagy bolti eladó mint a jelenlegi. És lehet felhozni hogy lehet jobb a humora, kedvesebb..stb. Nem, nem az.

1. Nagyon felszínesnek tűnsz kedves kérdező, a normális emberi kapcsolatok nem pont így működnek.
2. Lehet jó érzés, ha nem udvarolják körbe annyian a párod, de ennek nem kéne meghatározónak lennie. 100 tényező van, ami fontosabb ennél.
3. Szerintem egy “csúnyább” ember nem csalhatja meg a párját? Ez tök hülyeség. Lehet, hogy egy kevésbé vonzó nőt kevesebben próbálnak elhódítani, de a megcsalásnak vannak más dimenziói is. Aki nem olyan vonzó, az lehet, hogy önértékelési problémákkal küzd, és emiatt jól esik neki a közeledés bárkitől. Ilyen is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!