Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hosszú távra milyen fiúk a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hosszú távra milyen fiúk a legalkalmasabbak?

Figyelt kérdés
2021. jún. 2. 18:01
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
16%

Ha gyereket akarsz akkor papucs pasi.

Ha meg komolytalant akkor azt aki jól néz ki.

2021. jún. 2. 18:04
 2/14 anonim ***** válasza:
78%
A megbízható, kiszámítható, lojális, alázatos, szeretni tudó és az élet legtöbb dolgában veled azonos, vagy számodra "vonzó" állásponton lévő delikvens a nyerő.
2021. jún. 2. 18:05
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Az olyan emberek, akiknek a személyisége kompatibilis a tiéddel, kérdező, úgy, hogy a legjobbat hozzátok ki egymásból.
2021. jún. 2. 18:10
 4/14 anonim ***** válasza:
94%
Attól függ h működsz. Ha tányérdobálós vagy akk semmiképp ne nyugodt pasit keress, hiába más nő ilyennel van 20 éve. Milyennel érzed jól magad? Egyáltalán képes vagy egészséges kötődésre vagy teis olyan vagy h ha szeretve vagy az ijesztő unalmas és lelépsz?
2021. jún. 2. 18:15
 5/14 anonim ***** válasza:
88%
Olyan FÉRFIAK, akik meg tudják adni az érzelmi biztonságot a párkapcsolatban.
2021. jún. 2. 18:15
 6/14 anonim ***** válasza:
24%
Aki rendszeresen lefurja a napi 10-15 km-ét.
2021. jún. 2. 18:20
 7/14 anonim ***** válasza:
31%

"A megbízható, kiszámítható, lojális, alázatos, szeretni tudó és az élet legtöbb dolgában veled azonos, vagy számodra "vonzó" állásponton lévő delikvens a nyerő." Ja, fél évig jó, utána meg ő lesz a legunalmasabb pasi. Tapasztalat!

Kell a kiszámíthatatlanság, de jó értelemben. A bólogató Jánosokat, a kedvességükkel megfojtókat, az állandóan elérhetőket, érdeklődőket már messziről kerülöm. Nekem ezek nem egyéniségek, nekem ezek a 100.000.000+1-ek. Azt sem mondom hogy brutálisan jól nézzen ki. Ne mutassa ki mennyire akar, hagyjon egy kicsit teperni. A félremenőseket dobom, nem sírok ilyenek után, ők is az élet részei.

2021. jún. 2. 18:47
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

8as!

Ha számodra ez az unalmas pasi, akkor hosszútávra milyennel tervezel? Hogy tudsz terveket szőni valaki olyannal, aki nem tudja mit csinál hétvégén és csak heti 3x keres?

Semmi utalkozas, csak kivancsi vagyok.

2021. jún. 2. 20:34
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

7# Nem lehet, hogy TE vagy alkalmatlan hosszú távú kapcsolatra? Ilyen is van...

Mert te a rövid táv receptjét írtad le.

2021. jún. 2. 20:42
 10/14 anonim ***** válasza:
Már kinőttem a hétvégi programokból, a heti 3 meg tökéletesen elég. Van életem, neki is legyen.
2021. jún. 2. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!