Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ujra beszelnek, osszejohettek?
Figyelt kérdés
Lebeszeltem egy szextalit egy regi ismerosemmel, nemreg ert veget a kapcsolata, kitorolte az exet,
Erre ma irt, hogy mikor megyek, irja, h neki az pont jo, lehet, elotte meg az ex lesz nala? Kicsit fura, mert direkt ugy inteztuk h egesz nap egyutt legyunk, nem kellett idoponthoz igazodni, erre mikor latom hogy az exe megint az ismerose lett, hirtelen megkerdezi mikor megyek.ha egyutt vannak fix hogy a kuszobon a labam se teszem be, mert nekem nem fer bele igy.
Hogy tudnek puhatolozni?
2021. máj. 31. 00:09
11/15 A kérdező kommentje:
Ra vagyok! Eleg szarul erintene ha egyutt lennenek es eltitkolja.
Rohadtul nem hianyzik a balhe az eletembol
2021. máj. 31. 12:44
12/15 A kérdező kommentje:
Gumit meg nem hajlando huzni, szoval ezert bosszant
2021. máj. 31. 12:45
13/15 anonim válasza:
Ugyse vallana be, hogy osszejott vele, ha nagyon meg akar mellette mast is dugni. Ha meg mindenkibe beledugja gumi nelkul, az meg pont az i-re. Dugj massal.
14/15 A kérdező kommentje:
Mar szoltam neki hogy nekem sztorno.
2021. máj. 31. 13:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!