Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hány pasitok volt? Hol jöttetek össze vele? Hogy szedtek fel úgymond egy pasit? Kor, nem?
1 volt/van.
Neten kezdtünk beszélgetni, később skype.
A nem minek, ha lányokat kérdezel? :)
Most van az első komoly kapcsolatom.
Suliban szemeztünk,ismerkedtünk,elhívott randizni.
15/L
Eddig 4volt.
Az elsőt suliba ismertem meg-7hónapig birtam vele
a 2.osztálytárs volt-komoly3 hétig jártunk:S
a 3.társkeresős volt, 1hónap után megcsalt
a 4.hát vele még mostis találkozgatok... 9hónapig jártunk
18/L
úúú,ez hosszú lesz.Na jól van kb 13-15 volt akivel jártam is,sok csak futó pár hetes-hónapos kapcsolat(lehet több :-),ebből 5-el feküdtem le,ezen kívül pedig volt 3 fiú akivel csak 1 csók volt aztán szevasz.a legtöbb általános sulis korszakból, ottani fiúk voltak, vagy osztálytársak(akkoriban még papír leveleket írogattak,h. járnék-e velük),aztán középsuliban, az új haveri társaságból,parkban ismerkedés után.Én nem szoktam pasikat felvszedni, általában ők jönnek.De volt olyan akit már ismertem régebbről és pont szabad voltam és akkor tett 1 próbát, a mostani kapcsolatomat szilveszteri buliban "szereztem",egy közös ismerős mutatta be,ittunk, aztán kimentünk, én fáztam, odabújtam,aztán lekapott,ennek már másfél éve :-),ja és 16 évesen vesztettem, szóval a többség a csókolózáson tovább nem ment,de akkor még fiatal voltam
26/l
Én iwiwen a "csajok és pasik"-ban megláttam és ráírtam mert olyan aranyos feje volt ( előtte 2 sráccal taliztam innen de no comment :S )visszaírt aztán msn rá 1 hétre tali és azóta járunk ennek 9 hónapja...közbe kiderült h anyukáink kolléganők voltak(tök bírták egymást) és rengeteg mindenben hasonlítunk, ő a másik felem uh nagy szerencsém volt!
Ő az első komoly kapcsolatom eddig csupa hülyékkel hozott össze a balsors.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!