Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Osszejonnetek egy olyan sraccal akinek meg nem volt baratnoje?
Nemreg tudtam meg h annak a fiunak akivel beszelek/joban vagyunk meg soha nem volt baratnoje vagy amiatt h o nem akart az adott lanytol tobbet vagy epp h forditva..engem picit ez elbizonytalanit, vagyis kicsi az eselye h az ember 1 emberrel eli le az eletet es mivan ha 10-15 ev mulva rajon az h o meg nem volt mas lannyal es akkor “eli ki magat” es dob mondjuk emiatt?
Amugy egy 23 eves sracrol beszelek..normalis nagyon viszont ez sztem picig fura..nekem volt mar egy eleg hosszu kapcsolatom szoval en most is hasonloan terveznek, csak nem tudom h partner lenne benne vagy sem.

Persze, ebben a korban meg sok embernek nincsen parkapcsolati tapasztalata, legalabbis en ismerek sok ilyen embert, az en baratomnak sem volt annak idejen, mikor osszejottunk, o 20 eves volt egyebkent.
Ez a kielosdi meg egy olyan dolog, hogy ha alapvetoen egy normal ertekrendu fiurol van szo, tehat nem fuckboy, akkor kicsi az eselye, hogy ilyet akarjon akar evek multan, vagy ha igen, akkor azt kell megvitatni egymassal, hogy mit nem kap meg a parkapcsolatban. De miutan egyre jobban megismered, rajossz, hogy milyen is valojaban.

Én nem jönnék össze ilyen pasival.
Nekem férfi kell, aki talpraesett, tapasztalt, és nem nekem kell tanítgatnom mi hogy működik egy kapcsolatban stb
De te tudod neked belefér e vagy akarod e.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!