Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Osszejonnetek egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Osszejonnetek egy olyan sraccal akinek meg nem volt baratnoje?

Figyelt kérdés

Nemreg tudtam meg h annak a fiunak akivel beszelek/joban vagyunk meg soha nem volt baratnoje vagy amiatt h o nem akart az adott lanytol tobbet vagy epp h forditva..engem picit ez elbizonytalanit, vagyis kicsi az eselye h az ember 1 emberrel eli le az eletet es mivan ha 10-15 ev mulva rajon az h o meg nem volt mas lannyal es akkor “eli ki magat” es dob mondjuk emiatt?

Amugy egy 23 eves sracrol beszelek..normalis nagyon viszont ez sztem picig fura..nekem volt mar egy eleg hosszu kapcsolatom szoval en most is hasonloan terveznek, csak nem tudom h partner lenne benne vagy sem.

2021. máj. 29. 23:05
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
23 évesen szerintem ezzel nincs gond. Még 33 évesen se vészes, ha valaki komolyan veszi a kapcsolatosdit. Ha 43 lenne, az már fura lenne. De 23 évesen, ne már.
2021. máj. 29. 23:31
 2/7 anonim ***** válasza:
22 volt a párom mikor összejöttünk, még nem volt 23 mikor megszületett az első gyerekünk, azóta sem okozott problémát a dolog. Nekem előtte csak 1 kapcsolatom volt, az 7 évig tartott
2021. máj. 29. 23:42
 3/7 anonim válasza:
100%

Persze, ebben a korban meg sok embernek nincsen parkapcsolati tapasztalata, legalabbis en ismerek sok ilyen embert, az en baratomnak sem volt annak idejen, mikor osszejottunk, o 20 eves volt egyebkent.

Ez a kielosdi meg egy olyan dolog, hogy ha alapvetoen egy normal ertekrendu fiurol van szo, tehat nem fuckboy, akkor kicsi az eselye, hogy ilyet akarjon akar evek multan, vagy ha igen, akkor azt kell megvitatni egymassal, hogy mit nem kap meg a parkapcsolatban. De miutan egyre jobban megismered, rajossz, hogy milyen is valojaban.

2021. máj. 29. 23:48
 4/7 anonim ***** válasza:
0%

Én nem jönnék össze ilyen pasival.

Nekem férfi kell, aki talpraesett, tapasztalt, és nem nekem kell tanítgatnom mi hogy működik egy kapcsolatban stb

De te tudod neked belefér e vagy akarod e.

2021. máj. 29. 23:49
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Azt azért tudnánk tisztázni pontosan mit értünk "nem volt még barátnője" alatt? Mert lehet úgy érteni, hogy szűz sőt még a kezét se fogta meg egyetlen nőnek se 23 évesen. Meg úgy is, hogy hetente új nőt kúr, de egyiknél sem állt még meg. Előbbit én már problémásnak látom. Utóbbi meg teljesen normális, sőt ideális.
2021. máj. 30. 01:26
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
29 volt, én voltam az első csókja. Soha egy percig sem zavart. 😊 26 éve vagyunk házasok 😄
2021. máj. 30. 03:53
 7/7 anonim ***** válasza:
29%
Azért nem volt még barátnője, mert nem néz ki jól. Azt mondjuk nem értem, hogy akkor te mit akarsz tőle.
2021. máj. 30. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!