Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Osszejonnel olyan novel, aki mèg szoptat?
Figyelt kérdés
Olyan kicsi a gyereke , hogy mèg szoptat de a gyerek apjaval mar nincs egyutt
Osszejonnel vele?
2021. jan. 26. 23:38
1/20 anonim 

válasza:

Nem azon fog múlni hanem h alkalmas-e kapcsolatra velem
2/20 anonim 

válasza:

Nem. Szex közben úgyis rohanna, ha sír a kölke.
4/20 anonim 

válasza:

Azt kérdezed, hogy felnevelném-e más ember max 1 éves gyermekét. Minden ezzel járó áldozattal és az apa folyamatos jelenlétével együtt. Idegenként, ha így találkoznánk társkersőn, egyből lezárnám az ismerkedést. Ha már korábbról ismerlek, kedvellek, akkor lenne esély.
5/20 anonim 

válasza:

Nem bocsi, fiatal vagyok még, és nem akarom más gyerekét nevelni...
6/20 anonim 

válasza:

Nem áldoznàm fel az életem egy olyan kölyökért akinek az apja gondtalanul éli az vilàgát, bulizik, kurja a nőket.
Egy gyerektelen nővel kezdek, aki nem egy alfahím kölykét akarja másra sózni.
8/20 anonim 

válasza:

Esélytelen. Nem vagyok balek. A sajàt gyerekeimmel akarok bajlódni nem a máséval.
9/20 anonim 

válasza:

Ez erősen függne attól, hogy néz ki az illető és mi lett az apával...
10/20 anonim 

válasza:

amugy ez a no miert nem kepes meg varni par evet, amig nagyobb lesz a gyereke?! nem kotelezo mindenaron pasizgatni. normalis ferfinak ez igy elegge taszito szerintem, hogy eppcsak kimyomta magabol a masik gyereket, mar rogton fszhianya is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!