Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok nektek mennyire jön be...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek mennyire jön be ez a test?

Figyelt kérdés

10-es skálán mennyit adnátok?

[link]

2021. máj. 28. 19:01
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
27%
Tetszik. Kicsit sok már, de inkább ilyen legyen a pasi mint ropi.
2021. máj. 28. 20:41
 22/37 anonim ***** válasza:
86%
Túl sok. Taszító. A kövérnél, durván pocakosnál, ropinál nyilván jobb, de a normálisan izmos férfitesttel fel sem veheti a versenyt.
2021. máj. 28. 20:54
 23/37 anonim ***** válasza:
0%
Azért ne helyezzük már a diszkrét pocakot ezelé :)
2021. máj. 28. 21:27
 24/37 anonim ***** válasza:
13%
Ja írtad, hogy durva pocak, bocs :)
2021. máj. 28. 21:27
 25/37 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy fonott kalács nem test.
2021. máj. 28. 22:11
 26/37 anonim ***** válasza:
100%
23 Én simán elé helyezem. Értékelem a belerakott munkát, de ilyen testhez nem jó érzés hozzá bújni.
2021. máj. 28. 22:11
 27/37 anonim ***** válasza:
16%
Ne már lányok.... édes istenem... miért vagytok ilyen álszentek?? Ebből is látszik hogy a valóságban minden teljesen másképp működik mint ezen az oldalon. Ez a test 10ből 10es. Ha ez nem egy szép arányos test, akkor mi?.. személy szerint ennél a kicsit vékonyabb férfiak jönnek be, és akik életem során is tetszettek mint vékonyabbak voltak, de ettől függetlenül, én elismerem hogy ez egy szép kidolgozott test.
2021. máj. 28. 23:24
 28/37 anonim ***** válasza:
89%
Már pedig ez nem szép, ha hiszed ha nem. Írtózom még a gondolattól is, hogy egy ilyen testet megöleljek.
2021. máj. 28. 23:41
 29/37 anonim ***** válasza:
88%

Pont mint az utolsó.

Engem is taszít. Nem vagyok àlszent, megbámulnàm a strandon, mint valami állatkerti látványosságot, ugyanis ilyen izmos, eres brutàl testet nem sűrűn látni, de pont annyira vonz, mintha 200 kilós zsírtömeg lenne.. Az is látványos, azt is megnézném, de hozzá nem nyúlnék.

Nem szépen látványos! Tényleg, taszító.

Talán ruhàban nem lenne az, csak azt mondanám “uhh, az a pasi mekkora”, nem látszana mennyire szálkás, meg az erei, ha cuki arca van talán el is gondolkoznék azon, hogy járjunk(hosszúujjú nem tapadós pulcsiban!), de amint levetkőzne már nem dugnék vele..

Ez egy szélsőségesen izmos test, az emberek nagyrésze pedig nincs oda a szélsőségekért, nincs ebben semmi meglepő

2021. máj. 29. 06:14
 30/37 anonim ***** válasza:
84%

Miért lenne álszent, ha valami nem tetszik? Nőként pl. ugyanígy irtózom a szilikon mellektől, többek között ezért nincs, pedig rám férne.

Nálam ez ugyanaz a kategória.

A kérdés pedig az volt, mennyire jön be. Hát nekem nem jön be.

2021. máj. 29. 10:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!