Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek mennyire jön be ez a test?

Pont mint az utolsó.
Engem is taszít. Nem vagyok àlszent, megbámulnàm a strandon, mint valami állatkerti látványosságot, ugyanis ilyen izmos, eres brutàl testet nem sűrűn látni, de pont annyira vonz, mintha 200 kilós zsírtömeg lenne.. Az is látványos, azt is megnézném, de hozzá nem nyúlnék.
Nem szépen látványos! Tényleg, taszító.
Talán ruhàban nem lenne az, csak azt mondanám “uhh, az a pasi mekkora”, nem látszana mennyire szálkás, meg az erei, ha cuki arca van talán el is gondolkoznék azon, hogy járjunk(hosszúujjú nem tapadós pulcsiban!), de amint levetkőzne már nem dugnék vele..
Ez egy szélsőségesen izmos test, az emberek nagyrésze pedig nincs oda a szélsőségekért, nincs ebben semmi meglepő

Miért lenne álszent, ha valami nem tetszik? Nőként pl. ugyanígy irtózom a szilikon mellektől, többek között ezért nincs, pedig rám férne.
Nálam ez ugyanaz a kategória.
A kérdés pedig az volt, mennyire jön be. Hát nekem nem jön be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!