Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlag feletti külsővel rendelkező nők hol fordulnak meg leggyakrabban az életben, neten kívül?
Edzoterem, strand
Bkv munkába menet :)
De ha hiszed ha nem ők is kimennek például az utcára 🤷♀️
Próbáld ki te is.
Átlagon felüli nők miért egyenlők az kitartott pénzéhes Plazacicákkal?
Több női ismerősöm is szép és értelmes, polgári munkával irodai pénzügyi marketinges stb. Kijár talakozgatni haverokkal beulnek inni enni, koncert színház sportol, éli az életét, és e közben ő sem talál társat mert nincs a fejére írva hogy szingli mert szép de normális, nem hivalkodó.
mindenhol??? egy atalag feletti no is normalis eletet el, talalkozik a barataival, bevasarol, kirandul, dolgozik stb.
de ha kicejezetten luxusmacakra mesz, akkor ajanlom a mindenfele draga uzleteket, plasztikai sebeszek rendeloit, esztetikai kozpontokat, szalonokat es trendi belvarosi tularazott sznob helyeket.
Inkább a 6-os által leírt nők érdekelnek. Mit sportolnak ezek a nők?
Futó lányokat nem érdemes megszólítani, mert rám sem bagóznak, mivel nem akarnak kiesni a ritmusból. Ha meg velük futok, akkor azt hiszik meg akarom támadni őket vagy valami. Szóval 1 ilyen eset után a futókat békén hagyom.
Ha beiratkoznék aerobicra, ahol kb csak én lennék férfi, az mennyire gáz, egyáltalán vállalják manapság?
Csak mert régen jártam ilyen órára és kb. 40 lány között én voltam 1 fiú. Akkoriban még nem csajoztam sajnos.
Ez jo ötlet
Nem fogják azt hinni, hogy meleg vagy nyugi 😂😂😂
Bicaj, falmaszas, edző terem, futás, úszás.
Stb
Komolyan az utcán érdemes ismerkedni :) egyik barátnőm a buszmegállóban kérdezte meg hogy mikor jön a busz, tök random dolog, akár egy mamitól is megkérdezhette volna. Szó szót követett és a srác már fel is szedte, azóta is együtt szép pár, szép élet. Aki mer az nyer
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!