Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a ,,szabály" a randi után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a ,,szabály" a randi után a srác vagy a csaj jelenkezzen először?

Figyelt kérdés
Tehát én vagyok a lány, várjam meg, míg a srác ír vagy írjak rá??

2021. máj. 23. 17:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
55%

Hanyadik randi?

Amúgy aki akar.

2021. máj. 23. 17:03
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

En megszoktam várni.

Csak mert erdekel hogy azonnal ir e vagy csak 3 nap muova annyit hogy szia, ..es semmi.

Aztán hogy mit ir. Azaz az idojarasrol nyit e témát vagy hajt rám esetleg.

Vagy noje van es be vagyok téve amolyan unaloműzőnek.

Ha en ráhajtanék ezekbol semmit nem tudnék meg.

2021. máj. 23. 17:03
 3/11 anonim ***** válasza:
54%

Szoval nálam teszt arra hogy tudjam kivel állok szemben.

1.voltam

2021. máj. 23. 17:04
 4/11 anonim ***** válasza:
Bicsi 2.voltam
2021. máj. 23. 17:04
 5/11 A kérdező kommentje:

Tulajdon képen ez már egy második esély a srácnak. UGyanis neten ismerkedtünk meg, majd találkoztunk, utána nem írt, ráírtam, mivel tényleg jól váltunk el egymástól... Erre azt írta, hogy elfelejtett írni. Amúgy 32 éves pasiról van szó. Utána meg mikor megbeszéltük a talit, mindíg valami közbejött neki, aztán meguntam.... Majd másfél hónapra rá rámírt, szinte minden nap, meg elnézést kért, hogy valamit még nem mondott el , ami miatt tartott a taliktól. _ IGaz ez még azóta sem derült ki, hogy mi is az konkrétan, hát lehet több időre van szüksége... Szóval közbe meg itt volt a pandémia, úgyhogy 2 hónapig írtunk egymásnak, majd összehoztuk a talit.

Ismét ő hozta fel a következő talit, meg is beszéltük konkrétan. Erre ismét ugyan az volt, hogy nem írt, miután elköszöntünk. Én már lemondtam róla, erre az egyik ismerősöm rábeszélt, hogy írjak rá... Hát én ráírtam, erre ismét annyit írt, hogy ne haragudjak de elfelejtett írni, meg egész héten túlórázott sokszor... Hát kicsit kiábrándultam. Bár az előző pasim is néha ilyen volt. DE már kezdek belőle is kiábrándulni...

2021. máj. 23. 17:22
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Semmi okod kiabrandulni, ez egy atany ember. Meg tulorazik is, hogy boldog jovot biztositson. Na nem kettotoknek, hanem maganak. Tenyleg nem veszed eszre, hogy honapok ota te vagy a jatekbabaja? Mit kene meg tennie, hogy vegre kirakd a szuret, kopjon le, vagy mi?
2021. máj. 23. 17:30
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Szexelni valszeg jo lennél csak lehet nem fér bele az idejebe stb hogy tegyen is érte.

Ha konnyebb nő lennel akivel konkretan eaterhetne a lenyegre es nem kellene korulmenyeskedni valszeg már sinen lennétek rég.

2021. máj. 23. 17:44
 8/11 anonim ***** válasza:
*rátérhetne
2021. máj. 23. 17:44
 9/11 anonim ***** válasza:

Nem érdekled eléggé.

Egyébként a "szabály" az, hogy a randi után mire kb hazaérsz, addigra írnia kéne a férfinek , hogy jól érezte magát és mikor lehetne a következő randi.

Ha nem ez a forgatókönyv, akkor nem érdekled eléggé ahhoz, hogy megejtsen egy üzenetet.

Valószínűleg talonba tart, míg nincs másik jobb jelölt nálad.

2021. máj. 23. 18:32
 10/11 anonim ***** válasza:
66%
A srác és főszabály szerint 3 napot kell várni.
2021. máj. 23. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!